Opretning af betongulv

Hej Venner! Vi har et lille problem. Vi har netop fået støbt 70 m2 stue og køkken med selvnivellerende beton. Problemet er at gulvet er for ujævnt til det nye Pergo gulv. Hvad er den nemmeste måde at få det oprettet på? Vi har overvejet selvnivellerende flydespartel men er i tvivl om vi kan udføre jobbet ordentligt.
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Fiahgt
Fiahgt
2179 9240
Hvis du er i tvivl om du selv kan klare opgave må du ud i byen og finde en der kan løse det for dig. Tror ikke det koster en arm på landet at få lavet en hurtig spartling af gulv "sort"

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

turbo2000
turbo2000 Trådstarter
84 4800
Er der evt. nogen som kan anbefale et bestemt mærke som er meget tyndt flydende? Jeg er blevet anbefalet Mira X-plan. Er det godt i forhold til Maxit's gulvspartel? 
svalebo
svalebo
352 4652
Mira x plan er rigtig godt ,men sørg for at blande det med præcis den mængde vand de forskriver ellers flyder det ikke rigtig (har set et par grimme eks. hvor folk har måtte ligge og slibe det bagefter ) og det er vigtig at få blandet til hele gulvet brug flere murebaljer på engang, så det hele tiden kommer vådt i vådt

Bare klø på :)

Tim  
 
Annonce
Annonce
svalebo
svalebo
352 4652
Glemte lige for guds skyld HUSK AT PRIME FØRST

Tim  
 
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Sponsor på LDS

Malgodt.dk

Malgodt er en af de mest populære maler-butikker på nettet. Vi har et godt samarbejde med dem, som giver dig gode priser i webshoppen.

Se mere

Har du et spørgsmål eller vil du hjælpe de andre?

Tilmeld dig som bruger nu og få adgang til det hele - det er gratis!

Tilmeld dig her

Se også