Laminat gulv buer opad / løfter sig.

Hej,

Sidste efterår da vi flytte ind i Vores hus lagde vi laminat gulv, sådan et billigt gulv fra Jem&Fix man bare klikker sammen. Nu her for et par måneder siden er det så begyndt at løfte sig lidt et bestemt sted i stuen. Det strækker ca. over 2 meter hvor det buer meget opad. Så er spørgsmålet hvad gør man så, for det er jo ret irriterende. Jeg har spurgt forskellige personer, og nogen mener det er fordi der ikke er lavet nok plads ved væggende, og det kan nok godt passe, men andre mener det kan være fordi laminaten har sluppet gulv brædderne?

Det er ca. 1 meter fra væggen det løfter sig.

Tak.
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
det er fordi der ikke er nok plads ud i siderene eller fejelister sidder forstramt eller er sømmet fast i gulvet i stedet for væg
Gulvet skal nok lægge sig, hvis det kan arbejde frit.

Mvh Jax
At læse mellem linierne:

Du skal pille dine paneler af, og tage eks. en multisliber og sætte et lille skæreblad på og så sikre dig at der er 5-10mm "frigang" fra gulv til væg over alt ved at skære væk efter behov. Når der er plads, så vil gulvet lægge sig igen efter noget tid. Du kan evt. holde danseaften et par weekender i træk, så går det lidt hurtigere, men det ekstra slid på gulvet er altså sværre at rette op på end det faktum at det løfter sig, så naturligt slid er ofte at foretrække selvom det går lidt langsomt.
Tak for jeres svar. Jeg prøver at pille listerne af, og se på det.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis