isloering af skunk

Er ved isolere tagfladen efter at al indvendig beklædning har været revet ned. Tagfladen er understrøget med understrygningskit, og der er oprettet ventilation ved tagfod. spærene er påforet vandret indad så der bliver 240mm isolering. I skunken er det gamle indskudsler fjernet, og der er klar til isolering. Skunkvæggen bliver relativ lav, så jeg påtænker at isolere hele hulrummet, hvilket betyder at skunken i princippet bliver en "kold skunk", da dampspærren følger væggen ned til gulvet.... Her opstår hovedpinen. Bunden af skunken er damptæt, da denne består af de pudsede lofter i stuen. Dampspærren bør således slutte tæt ned hertil, men det bliver noget fnidder ved spærfod samt at gulvet er ført en anelse ind under skunkvæggen.

Jeg kender til løsninger med montage af vindtæt bræt i etageadskillelsen, men hvor stor effekt har sådan et bræt lige? Jeg er fristet af bare at afslutte dampspærren ved gulvet. (vil montere ekstra vandret lægte på skunkstolperne så dampspærren kan ligge en anelse inde i konstruktionen aht. el osv).

Huset har en høj muret gesims, og i tagfladen er der montereret vindpap, så mener ikke at det ligefrem kommer til at trække under gulvene. Men hvad med konvektion (gennem gulvene og via etageadskillelesen ud i skunken)? Er det for langt ude i teorien eller skal jeg ned på knæ og kæmpe med tætning under gulvet i kanten af skunken?     

PS. Det er lige en sag for Orla <img src="/DesktopModules/NTForums/themes/LDS/emoticons/wink.gif" align=absMiddle border=0>

PPS. Undskyld at jeg ikke kan stave til isolering i emne, men man kan mig bekendt ikke rette i "Emne" her i den nye udgave af LDS?

Mvh Jax
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hvis man f.eks ser her http://www.isover.dk/sw11781.asp, kan man se at selv isoleringsproducenterne har diverse tekniske løsninger. Bl.a. en hvor man blot afslutter dampsærre ved gulv. Heraf skal man måske konkludere at den bedste løsning selvfølgelig er at få fuldstændig kontakt til murværket, men afhængig af situationen kan det godt gå an at slutte dampspærre ved gulv....


Mvh Jax
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis