Huller i dørpaneler efter stikkontakter

I vores hus var der de runde gamle brune stikkontakter i dørpanelerne. Nu har elektrikeren indfræset alt el i væggene og der er derfor huller i panelerne efter de gamle kontakter... hvad kan man gøre? kan man redde panelerne ved at fylde dem op med et eller andet...?


kh. hilsen Mr. GDS 0
1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg antager at du mener gerikterne der sidder ved siden af dørene ? Panelerne sidder jo normalt ved gulvet, men hvis der er tale om kontakter i denne højde så laver man jo normalt panel kontakter hvis det giver problemer for panelet.
Så derfor, under forudsætning af at du mener gerikterne, så jo. Så kan du godt redde dem. Det kommer dog lidt an på hvordan de ser ud. Det er klart at den letteste løsning er at rive de gamle gerikter af og sætte nogle nye på. MEN, hvis gerikterne er malede, eller er så brede at du ikke kan få fodpanelerne til at passe med en ny regikte, så bør du istedet "bare" fylde hullet op med lidt kemisk træ. Siden så sliber du det så det har form efter gerikten når det er tørt. Herefter maler du så hele gerikten igen så reparationen ikke kan ses.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også