Overvejelse omkring solvarme

Hej,

Vi er en familie på fire som er ved at lave en gennemgribende renovering af et hus fra 60'erne, herunder installering af ny VVS samt gaskedel til naturgas.

Vi overvejer at få opsat solfangere på vores sydvendte tagflade, således at vi har mulighed for at kombinere naturgassen med solvarme. Solvarmen vil dog kun komme til at dække varmt brugsvand og ikke kunne bruges til opvarmning i øvrigt.

Merprisen er ca. 32.000,-

Er der nogen som har erfaring på om dette kan betale sig eller evt. kender en hjemmeside, hvor hjælp kan søges på dette :?:

Mvh Martin
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Ja det kan betale sig at indstalerer solvarme anlæg, men det er yt at indstalerer gasfyr, for du er vel klar over at du hos Danmarks eneste naturgas udbyder skal betale diverse extra udgifter i forbindelse med levering af gas. Du skal også betale for det du ikke bruger, d.v.s. der beregnes at dit forbrug vil være af en bestemt størelse, og det kommer du til at betale for også selvom du ikke bruger den mængde. Så hvis du har mulighed for det, så få indstaleret et pille fyr eller lignende.

 

V.h.  Håndværkeren

hejsa
vi er ved og få lagt naturgas ind lige nu,og man skal kun betale for det man bruger, det har været sådan før men ikke mere,vi har brændeovn som vi også vil bruge,havde pillefyr før,det var alt for dyret, men det var et tb.mini sat på en salm kedel. der var for meget varmespild.

mikael
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis