Hvorhenne købes MDF-plade i høj kvalitet?

Jeg står overfor at lave et par bordplader i MDF-plade (19 mm), som skal sprøjtelakeres af en industrimaler. Maleren har stærkt anbefalet at få fat i en MDF-plade, der er lavet af løvtræ (ej nåletræ) og med en høj densitet. Op mod 850 kg/m3, mod standard-MDF kvalitet på omkring 750 kg/m3.

Jeg har forsøgt forskellige trælaster i Københavnsområdet, men uden succes. Er der nogen, der kender en trælast, der kan hjælpe?
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Søborg Trælast. De ligger lidt længere oppe af den vej hvor silvan gladsaxe også ligger. De har ihvertfald engang haft noget de kaldte High Density Fiberboard, modsat Medium Density Fiberboard. og ellers er der jo Krydsfiner-handlen ude i rødovre - de har ALT i den slags plader.
http://www.krydsfiner.dk/forside.6 - de handler ikke med private, men måske kender du en med et cvr nummer
Nej, en MDF-plade er lavet af træspån (og lim), ligesom en spånplade. Spånene er bare meget mindre og pressetrykket større. Nu er papir så også lavet på basis af træ (cellulose), men pap er en MDF-plade ikke.
Du kan få 19 mm mdf med grundingspapir/malingspapir på. Det gør malerarbejdet meget nemmere da det så kun er kanterne, hvor fibrene rejser sig og kræver ekstra slibearbejde.

Du har ikke skrevet din "lokation" på , men som Mike Marbjerg skriver er krydsfinerhandelen i Rødovre gode til plader. Se evt. på krydsfiner.dk
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også