Hvad tager man sig betalt for at spinde??

Lurer på om nogle her inde kan give et tip om hvad jeg kan tage betalt for at spinde hundehår (til garn)?
Det er mange år siden jeg har spundet for andre end mig selv. Jeg husker ikke hvor meget jeg dengang tog i betaling. Og for ørigt, så var det heller ikke i Danmark..
Jeg har "rodet" rundt på nettet i håb om at dine noget. Forgæves.
Så nu spørger jeg her inde, i håb om at her findes en eller flere der kan hjælpe.

M.H.
NorboQ

<p>&#160;Det farligste her i livet, er at leve. Ingen har nogenside overlevet det. <img alt="" src="/Providers/HtmlEditorProviders/Fck/FCKeditor/editor/images/smiley/msn/wink_smile.gif" /></p>
14 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jeg har en fast minut pris på 3,00 Kr. pr. minut i kulørt arbejde. Så kan du selv regne din timeløn ud fra det, og du skal ikke gå på kompromi selvom det blot er en hobby for dig.

V.h. Håndværkeren
Takker for forslaget.
Men når det gælder ting som at spinde garn, beregner man prisen efter vægt på den ferdige vare. Og vi der spinder "i hånden" bruger selvfølgelig længre tid end maskinspinerier, så garnet bliver automatisk dyrere end "købegarn". (som man somme tider kan få meget billigt)
Nogle gange sidder man ved rokken kun en lille stund. Andre gange måske 1 time eller mer. Det er for "bøvlet" at tage timeløn på denslags.

<p>&#160;Det farligste her i livet, er at leve. Ingen har nogenside overlevet det. <img alt="" src="/Providers/HtmlEditorProviders/Fck/FCKeditor/editor/images/smiley/msn/wink_smile.gif" /></p>
Jeg forstår så ikke hvorfor du spørger om priserne, men du kan jo gøre som jeg gør. Jeg har et stort stopur som jeg trykker på når jeg går ind i systuen for at lave noget til en kunde. Desværre glemmer mange kunder at der også skal forberedelser til, eks. når der første skal tages mål og derefter fremstilles et mønster. Det skal så rettes til så det sidder korekt på kunden o.s.v. Der har jeg en fast pris på 650,00 Kr. Naturligvis giver jeg også tilbud, men så husk at skrive det ned så der ikke bliver problemer bagefter når kunden lige vil have en "lille" ændring. Det koster extra.
Jeg har endnu ikke udsat nogen for salg af mit håndspundne garn. Men jeg har mødt priser på kr. 2,- pr. gram nogle steder. Håber det kan hjælpe dig.
Det er i den stand, man sælger det i Håndværkeren
Jo ! Men som du ved er det en tillids sag at sælge elastik
Ja brådne kar findes alle steder Håndværkeren. Men en seriøs og erfaren spinderske har ret godt styr på løbelængde foruden vægt. Jeg selv ville, hvis jeg skulle sælge, ikke vinde fed op, før garnet var tørt nok, for så er jeg temmelig bange for, at det kommer til at lugte muggent henad vejen  Jeg spinder iø også af hundens underuld og det er noget så varmt og blødt! Du må godt se, det allerførste, som er en blanding af hund og får.
Hundens??? Har du ikke den lille D/S mere??? Den kan da ikke gi' meget uld..
De håndledsvarmere ser fede ud...og varme..

Sniffer  
Jowda, hun fyldte 12 år i forgårs og springer stadig som en frø. Trooor nok det er uld fra min mosters minicollie, jeg blandede i det garn der... De er megagode, hvis håndledene "knager" lidt om vinteren
Der er yderligere 4 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis