plæneklipper

Undertegnede har en plæneklipper med Briggs & Stratton motor. Når jeg trækker i startsnoren slår den tilbage og flår startsnoren ud af hænderne på mig. Den starter ikke.  Er det forkert tænding eller er det de to plastikarme der griber ind i svinghjulet der er slidte ?. Håber det er fyldestgørende nok?
Vh
Ib
Undertegnede har en plæneklipper med Briggs &... Vis hele indlægget
20 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Hej, Den hedder briggs&stratton-sprint-modelserie 90000,100000

Tror du ikke det kan være defekt tændrør

 

VH

Ib

Nahh, hvis det var tændrøret ville den ikke slå tilbage. Tændingen kan ikke justeres på den modelserie, da den er fra efter 1981... Er du helt sikker på at kniven er spændt ORDENLIGT til? det er lige det eneste jeg kan komme på. Har du haft møtrikken af ved svinghjulet?
Hej-ja jeg har haft møtrikken af på svinghjulet. Den er ikke fra 1981 den er kun 3-4 år gammel. Hedder rapid,

Code: 100902-0153 B1 0402195

må nok hellere kontrollere om nu kniven sidder helt fast.

Vh
Ib
Ja så er den fra 2004.


Jeg tror det ville være en god idé at undersøge kniven igen.
Hej og tak for hjælpen jeg undersøgte kniven igen, havde godt nok efterset den, men den sad lidt løs, det hjalp at jeg fik strammet bolten. så nu går den som en symasine igen. Tak

VH
I. Danielsen 
Annonce
Hej har lige efterset kniven og den skal ikke sidde meget løs før den slår tilbage.

Ib
Læser med stigende interesse i denne tråd om B&S motorer, og tillader mig at bryde ind, nu da Ib's problem synes at være løst. <img src="/DesktopModules/NTForums/themes/LDS/emoticons/smile.gif" align=absMiddle border=0>
Min plæneklipper er en Husquarna 125 traktor med en 12,5 hk motor, som vel er 4-5 år gammel. Da jeg lørdag var ude og slå de betydelige mængder græs, der nu var dukket op, lød motoren undertiden som om den tændingsbankede. Det har jeg aldrig før hørt og jeg har ikke rørt noget som helst ved den, hvorfor jeg ikke kan forestille mig at den har ændret tændingstidspunkt. Den kører på samme benzindunks indhold som de foregående måneder, hvor der ikke var disse lyde. Den puklede ikke mere end den så tit må gøre, men lyden kom ved hård belastning. Der er tilstrækkeligt med olie på. Den bruger lidt olie, men ikke så den på noget tidspunkt ryger blåt.
Den laver meget sjældent eftertænding, når den stoppes. Her tænker jeg på evt. glødetænding, men det synes ikke at være tilfældet.

Er det et kendt fænomen, som man skal tage hånd om?

Med venlig hilsen
ktm

 

Hvis det er tæningsbanken kan det være din karburator der enten trænger til at blive renset eller osse står den forkert. Men ellers kan det være plejlstangen der er lidt slør i. Hvis det er plejlstangen vil jeg anbefale at skifte den da den ellers vil knække og komme ud af siden.
Du mener, den evt. banker pga næringssorger. Det er jo selvfølgelig en mulighed. Karburiden har drillet mig før, så hvorfor ikke.

Er der løse lejepander eller er lejet = plejlstangen? Og er det til at komme til at skrue fra hinanden?

Med venlig hilsen
ktm

 

Ja hvis den får for lidt at æde kan de tændingsbanke.

Der er ikke løse lejerpander eller bøsninger, så det er hele plejlstangen der skal skiftes hvis det er. men det er nu heller ikke så svært.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis