Råd til ny brusekabine ved lidt skrå lofte/skunk

Hej!

Vi har et badeværelse med "høj" skunk og derefter skråvægge. Se vedhæftede billeder. Der er et siddebadekar og vi vil gerne have en brusekabine i stedet. Brusekabinen må gerne være af sådan en med glassten osv. men problemet er højden og de skrå træbræddet man får i hovedet. Har desværre glemt højdemålene, men dem sender j senere.

Vi vil gerne have brusekabinen samme sted for at spare penge. Har nogen af jer noge gode forslag? Kan man lave noget fixt noget? især ift. højden og at j den højeste er 1,8m. Brusekabinen må gerne gå hen til håndvasken, men j sender breddemål senere.

Iøvrigt regner j med at male fliserne hvide og hvidte træloftet. Der skal også laves lidt rørarbejde, således der er forskellige armaturer for håndvask og bruser. Håber at man ikke behøver at fjerne al for mange fliser;-) Har nogle ekstra og desuden forventer j at redde nogen fra sidebadekarret.



kh. hilsen Mr. GDS 0
3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det eneste "fixe" jeg kan tænke på er at lave en kvist ud der hvor vinduet sidder , efter min mening den eneste måde at få plads til at stå oprejst der hvor du vil have brusekabinen.
Et andet alternativ er at lave helt om på placeringerne af de forskellige genstande derinde , evt. få toiletet derover og brusekabinen i et andet hjørne hvor der er fuld højde , men det kræver selvfølgelig også en del mere arbejde, så er det bare hvad der er mest rentabelt at lave.
Skrevet af Nif den 02-08-2008 11:19
Ellers skft til Velux tpohængt vindue. Så giver det lidt ekstra i højden når det er åbent

Ja det var også et bud
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også