At underholde en knægt på 11 i båden...

Hej igen, alle.

Så er kalechen blevet syet, ganske vist med vinduet udvendigt, og et nyt, pænt rulegardin, som også sidder ca. 180 grader forkert, men pyt med det, det skal bare holde os nogenlunde tørre i bagenden (af båden )

Onsdag eller torsdag stikker vi ud fra Ishøj, med junior i agterkahytten. Han afhentes søndag i Vordingborg af sin økologiske far rolleyes

Vi regner med en overnatning i Rødvig, og derefter to nætter i Vordingborg, hvor han kender hver en krog, men indtil da, skal han jo også beskæftiges - vi har pc med trådløst internet under hele turen, en palle batterier til hans gameboy, så det burde jo ikke knibe med underholdningen...

Men skulle han pludselig få lyst til noget båd-orienteret, hvad har I så af gode forslag? Gerne noget, som lader sig realisere med de på en båd forhåndeværende rekvisitter.

Knus herfra

Lars & Elizabeth, Bente II, Ishøj, XPE3524, MMSI 219015911

Led os ikke i fristelse... vi kan sagtens finde vej selv...

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Tjah du kunne jo lære knægten lidt praktisk sømands skab, splejsninger diverse knob o.s.v. Lad ham få noget ansvar ombord, han kan sikkert også føre båden måske endda efter kompasset. Der er masser af muligheder.

V.h. Håndværkeren
Hejsa..
Helt enig mad håndværker.. Kunne fx også lære han lidt om at navigere/lanterneføring o.s.v... Helt sikkert en viden han vil blive glad for..
Vejen til at få "en dorsk" knægt med ombord er at lade han sove til kl 10.00 ikke give ham pligter.. Lad han blive en del af at sejle... han bliver vild med det, og glemmer "den skide gameboy".. Drengen bliver jo træt.. Måske for første gang..wink
Held og lykke
god ferie..

Mvh Jan J
Man kunne også give ham en hasselkæp med en murersnor på med en møtrik og en krog i enden (eller en mere nutidig version, der dog stadig har til formål at fange en fisk)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis