Movie maker svarer ikke

Hej, Movie maker bliver ved med ikke at svare. Det synes jeg ikke den har gjort før. Hvad kan det være den er begyndt på det?

Det er den version der er med vista.


 

Hej, Movie maker bliver ved med ikke at svare. Det... Vis hele indlægget
14 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
sad lige og tænkte over om ikke der kommer en menu frem når du sætter den der dvd i hvor du kan vælge om du vil rep eller installerer.. og der må være en mulighed for at fra og tilvælge programmer. Knapperne må bare sidde anderledes.

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Jeg mener næsten den selv går i gang med at gendanne, men er ikke sikker. Jeg vil lige have mine ting lagt over på en ekstern før jeg begynder. Men på den anden side er det så sjældent jeg bruger programmet, måske kan der findes noget tilsvarende på nettet?


 

Der er der.. Jeg roder aldrig med film på den måde, men kikker da hver dag på http://www.giveawayoftheday.com/ hvor man kan få gratis software hver dag... Ofte er det bare noget ligegyldigt noget men ind i mellem kommer der nogle gode dyre programmer og ja så er det bare at hente dem og installere dem inden for de 24 timer de står til rådighed.
Hvis du kun skal konverterer film til andet format bruger jeg WinAvi og magic video converter.. som jeg begge har fået gennem http://www.giveawayoftheday.com/
Der kan man bl.a. lave formatet om så man kan se film på sin mobiltelefon..

Gå efter bolden - ikke manden.

Den glade ejer af en "Maxi 77" byggeår 1980 nr. 3012
 Svendborg

Det er da egentlig meget smart, jeg må se om der kommer noget med at lave film også. I stil med movie maker, Nogen forslag på det?


 

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis