Køling

UNDLAD DUMME KOMMENTARER TAK!

Nogen der har ideer eller foreslag til hvordan man eventuelt kunne lave noget småt men effektivt køling?

Fx. nogle rør der kan køle et område og skal være koldere end luften.. Det kan ikke komme i jorden og det eneste der kan hjælpe en smule er lidt vind/blæst.. Det skal kunne være småt (gerne rør der kan føres som det lyster men ellers små plader måske) og så skal det self. ikke være alt alt for dyrt eller stort projekt der tager halve til hele år at få stablet på benene..

Forestil jer en kolonihave hvor man kan trykke på en kontakt og så bliver en lille metalkasse kølet ned.. Der skal IKKE bruges crappy køleelementer eller køletaske..! Men at nogle rør fx. med kølevæske kan blive koldere end luften og så kan køle metalvæggen ned så det køler et par kolde pils.. Derfor skal plader/rør kunne være små da vi ikke snakker om en kasse bajer men bare et par stykker.. Har tænkt at inderkassen bliver beklædt med isolerende materiale der skærmer varme.. Noget jeg har liggende man bruger til at søge for et luftfilter ikke får varme fra motoren med.. Og samme materiale skal ligeledes sættes i indeni..

Nu tænker i alle HVORFOR?! Det blir mega arbejde og koster 2000 gange mere end en køletaske.. JAH I KNOW!
Men det her projekt vil jeg se om jeg kan få gennemført og synes at selvom det blir mega pebret så ville det da være total fedt at have lavet sådan.. Den ville så kunne være bærbar så man har kassen med og to udtag (til evt. strøm til noget der skal køle mere end blot isolerende materiale da dette kun holder varme ude men ikke køler mere end luften) og så et lille bilbatteri til at køre det der skal køle.. Kom med nogle foreslag og lad nu vær med at komme med dumme kommentarer..!
UNDLAD DUMME KOMMENTARER TAK! Nogen der har ideer... Vis hele indlægget
11 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
Princippet funger på samme måde som den køler jeg har linket til i min tidligere post. Man har bare valgt at bygge en gasgrill, eller gastænding til en normal grill istedet for motoren.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis