Top betjent vaskemaskine til køkkenvasken

Er det stadig muligt at få en vaskemaskine jeg selv kan til- og afkoble køkkenvasken? Jeg har sat en opvaskemaskine op ved siden af min køkkenvask, så der er ikke plads til at sætte en op med fast tilslutning og badeværelset er kun 2kvm. Den skal selvfølgelig kunne tilsluttes almindelig stikkontakt.

Jeg bor i en gammel lejlighed.
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
5 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej

Jo det vi taler om er vel en ganske almindelig vaskemaskine, hvor vandtilførslen og afløbsslangen ender i køkkenvasken og kan kobles af efter endt vask(?)
Altså sådan en fætter http://www.skiftselv.dk/main.asp?side=visvare&id=1342
Du har vel så behov for en vaskemaskine som ikke fylder ret meget og som er nem at flytte og det betyder vel for praktiske formål at vi taler om en topbetjent model f.eks denne http://www.wupti.com/Produkter/WT6340_(Wupti).html som er til alm 22o volt, en fase

mvh Anders
Præcis model finder jeg efterfølgende, for henter den sikkert selv i punkt1 eller sådan noget da jeg bor på 2. sal og ikke vil risikere at posten står nede ved døren en aften og ikke vil hjælpe med at få den op.

Men alt jeg skal bruge (udover en topbetjent maskine) er sådan en?
http://www.skiftselv.dk/main.asp?side=visvare&id=1342

Hvordan fungerer det helt præcist?
Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Du udskifter studsen på vandhanen i din køkkenvask (enten permanent, eller også skifter du hver gang du vil vaske (den studs der følger med kan godt være lidt træls)).. Når du så skal vaske, sætter du vandkoblingen på, og tænder for vandet.. Vandet løbet så fra hanen og ud af det øverste hul på koblingen.. Den skal selvfølgelig så være tilkoblet vandtilslutningen på maskinen.. Afløbet fra maskinen skal så være tilsluttet det nederste hul på koblingen.. Derfra bliver det smidt direkte ned i vasken..

Mvh

Mark Herskind

Husk sådan en her http://www.whiteaway.com/product/hybridstikprop/
Jeg har også en top betjent vaskemaskine og fik nogle gange et lille stød. ikke meget, men bare lige nok til det gjorde lidt ondt og man fik et shok. Især når man havde våde fingre.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis