Trægulv i et køkken??

VI er ejer af et lækkert køkkenalrum, men med trægulv. Det er et skibplankegulv, bestående af hvidlakeret egetræsplanker og sort fuger. Tror det er gummifuger.
Problemet er af mange steder er lakken slidt af, og vi vil gerne ha gulvet pudset ned og behandlet påny. Men tænker på om man skal lakere det igen, eller give det olie?? Hvad er mest praktisk, når man tænker på det er et køkken? og som er nemmest for os at vedligeholde??
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Personligt ville jeg aldrig bruge andet en lakeret trægulv i et køkken. Du kan svine på et lakeret gulv og rengøre det bagefter... Et olieret trægulv skal du være over hele tiden... Hvis fx du ved et uheld taber en rødbede på gulvet, så skal du nærmest tøre gulvet af inden den rammer wink

/Anders
Hey


Tak anders

DU har nok ret, men det gulv vi har er kun 3 år gammelt og lakken er allerede slidt MEGET af mange steder. Det var det også da vi købte huset for ca. 1½ år siden, men det er bare blevet noget værre siden. De tidligere ejer fik nogle penge tilbage på det pga at det var en "dårlig lakkvalitet" der var blevet brugt, så vi kan desværre ikke reklamere for det.

Men hvor længe kan man forvente at man kan holde sådan et gulv, hvis jeg får det lakeret i en ordentlig kvalitet næste gang??
I mange år, det kommer an på hvor meget det bliver slidt. Men under alle omstændigheder vil i være bedre tjent med lak end med olie, specielt når det er et køkken som i skriver.
Ja, der anbefales altid lak i køkkener.

Hvis blot I husker en afslibning inden lakering (gerne matlak..) kan gulvet sagtens blive pænt igen..

LuneLund: Once I thought I was wrong, but I was mistaken...

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis