Maling af badekar

Har et gammelt sidde-badekar hvor der sidder gammel maling på, der er begyndt at skalle. Har prøvet at fjerne det med en spartel, men det er simpelthen dødens pølse!mad Er der evt.en lettere måde?confused :p
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det lyder lidt som et emaljeret badekar. Det var og er meget brugt på badekar af stål. Man bruger et fint glaspulver der sprøjtes på med lidt bindemiddel, det hele bages i en ovn ved høj varme, der får glaspulveret til at flyde ud og danne en stærk og slidfast overflade.

Hvis det er den slags badekar du har - så har du lige ødelagt dit badekar. Der findes noget emaljereperation, men det er kun til små skader.

Hvis det er gammel maling der sidder oven på den originale emalje, kan du prøve med noget Maling&Lakfjerner fra farvehandleren, eller evt smøre brun sæbe på, dække det af med film og lade det sidde natten over.

Held og lykke med projektet.
Det er netop hvad det er, men det er ikke den originale emalje der er ødelagt. Dem der havde det før har malet det over i sin tid, det er den maling der skaller af...Vil da helt sikkert lige gi' brun sæbe og filmen en chance og se hvad der sker.

Mange tak for hjælpen:-)
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også