Hjælp.. gode råd til niveau forskelle i gulv efter renovering

Hjælp..... Vi er i gang med den helt store renovering af vores tre etagers hus... Vi har talt om at få lagt vandbåren gulv varme i stue etagen (køkken og på toilet skal der klinker ovenpå, mens der i stuen skal parketgulv.)
MEN... nu er mit store spørgsmål så... Vi har talt om at fjerne det eksisterende gulv, ligge isolering mellem de bærende bjælker, herefter støbeplader, pex rør og rionet og tilslut 7cm beton.... Problemet er så at vi har en gammel trappe som vi ønsker at bevare i entré i stueetagen og hver der derfor ikke skal støbes... Så opstår der jo en del niveau forskel fra entré til stue hvad gør vi ved dette?
Hvis vi alligevel skulle ønske at få støbt og lagt fliser ved trappe i entré står vi med problemet at hoved døren skal "løftes" samt at det ene trappetrin, mod kælder, bliver meget højt, mens det mod 1 sal bliver meget lavt... Hvad gør vi for at det ikke kommer til at se tosset ud... hjælp...
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Istedet for støbning af beton gulv med varmvandsrør var det måske muligt at ligge trægulv med varmvandsrør nedlagt i varmefordelingsplader. Lidt afhænging bjælke/strø konstruktionen kan det gøres uden at hæve gulv niveau i forhold til det nuværenden.

 

Blot en bemærkning til en side af projektet:
Hvis I vil have isoleret mellem bjælkerne skal I gøre det nu.
Bagefter nedefra, hvis der er krybekælder? eller hvad? vil det være et kæmpeproblem, som kun vil kunne løses med et halvdårligt resultat.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis