selv kørene magnet motor

se disse film
http://www.youtube.com/watch?v=jYcjjSfiNNE
http://www.youtube.com/watch?v=PFGiWiXMHn0

nogen af jer det ved hvor man kan få en tegning over hvordan man laver sådan en eller bare flere oplysninger om den. kunne godt tænke mig at lave en selv.
på forhånd taksmile
se disse film http://www.youtube.com... Vis hele indlægget
87 svar
 Følg tråden
Der er 70 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce
spild ikke tiden, det virker ikke...

Der er ikke energi at hente i en magnet, betragt det som havende den samme effekt overfor en anden magnet på samme måde som en fjeder.

Hvis du tror du har et design der holder, så prøv ved tanken at erstat magneterne med fjedre, og se hvordan det så holder stik.

Ved det er en grov analogi, men det hjælper til at se fejl i de fleste af de evigheds opstilligner man kan se på nettet...
@Cyclopussy
Må sige det samme til dig, som er blevet sagt både af mig og andre tidligere...

Det er muligt du kan få en magnet motor til at køre i et stykke tid.. Men før eller siden vil den stoppe, når kraften til at overvinde friktionen med luften/kuglelejer/what-ever bliver større en outputtet fra magneterne..

Alle de teorier om at magneter skulle holdes magnetiserede af jordens/solens/månens/kosmos magnetfelt har jeg stadig ikke den store tiltro til..

Og lad nu vær med at sige at os der er lidt skeptiske ikke har sat os ind i hvad det handler om.. Som du kan se af min post 17. juni 2008, har jeg faktisk forsøgt at læse op på emnet..
Jeg er bestemt ikke afvisende overfor nye metoder at høste eksisterende energi.. Om det så er metoder til at høste stråling fra solen, tappe af et magnetfelt eller lignende, så håber og tror jeg da på at vi i fremtiden vil se nye apperater.. Men at blive påståelig og komme tvivlsomme, og indtil videre modbeviste, argumenter om at magneterne holdes opladt af en eller anden mystisk (nærmest magisk) kraft er lidt tyndt..

Selv uden tanke på en evighedsmaskine, ser jeg stadig ikke magnetmotoren som en magisk løsning på vores energiproblemer.. Hvis der udvikles på det. kan det måske bruges som et alternativt brændstof, men stadig en begrænset resource som skal udvindes..

@Vile..
Giver dig ret.. Fik en mail om et nyt indlæg i tråden, så har lige siddet og læst det hele igennem igen..
Din sidste linie fik mig til at tænke på et citat fra min mekanik forelæser fra min studietid: "Her har vi så en stor ligning.. Den kan man jo give sig til at løse.. Ja, det er da bedre end at komme ud i noget kriminalitet"

Mvh

Mark Herskind

Det ærgrer mig nu en del, at vi ikke bliver delagtiggjort i Dinoo17's erfaringer, ikke for at hovere, hvis det ikke er lykkedes, men alene af seriøs interesse.

Med venlig hilsen
ktm

 

hmm har også med stor interresse set på emnet, for lige meget hvad man siger, er det spændende med den kraft en magnet har.

Og ligemeget hvor man kikker på nettet eller youtube, er der altid en eller ander der gør nar af os vantro skæptikere og siger den kører i bedste velgående i hans baghave, men man må bare ikke se den (-:

Jeg syntes fuldt og holdent ikke der er noget galt i at gøre lidt nar af de udtalelser Dinoo17 har kommet med... hvis det virkelig passer og han virkelig har lavet den, så vil jeg gerne være den første der giver ham en stor undskyldning, og trykke hans hånd, for det er helt igennem utroligt. ... Ellers er han bare lige som alle de andre på nettet som TROR de har gennemskuet hvordan en sådan maskine kan laves, og ikke har lavet den endnu.. af gode grunde...

Men Dinoo17, hvis den er hjemme, så har du vel droppet dit dagjob, for du sender vel allerede så meget strøm tilgage på nettet nu at du tjener penge i hobetal.. Anywho... Jeg skriver ikke mere i denne tråd, tror pointen er forstået.
Annonce
Herligt med en (gammel) stærkt underholdende tråd på en sløv Torsdag :-)

"Opfinderen" står for retten i München, tiltalt for bedrageri i millionklassen (i Euro!). Han har bedraget omkring 40...60 personer ved at sælge sin ikke-eksisterende motor.
Tilbuddet var en motor for 48500 Euro, 50% at betale forud.

Links:
http://www.abendzeitung.de/muenchen/180388
http://www.esowatch.com/ge/index.php?title=Perendev-Group
http://peswiki.com/index.php/News:Translation:Bild:Apr._22,_2010:_Inventor_Cheats_with_Wonder-Machine

Jeg håber ikke det er gået Dinoo17 på samme måde.

Bent.
Hej Alle

Magnet motoren er skam god nok. Howard Johnson fik patent på den tilbage i 70' erne så vidt jeg husker. 

Mange mennesker i Amerika bruger sådan en i hjemmet. Men JO, den er god nok den findes, og virker.

SE LINKET:

http://www.google.dk/imgres?imgurl=http://www.newebmasters.com/freeenergy/ani-rotar.gif&imgrefurl=http://freeenergynews.com/Directory/Howard_Johnson_Motor/&h=293&w=297&sz=19&tbnid=j8uKTyKjdtxQ-M:&tbnh=90&tbnw=91&zoom=1&usg=__cV6feDUjp6n1_27pDxLn8Una8u4=&docid=iiuZ10-tbHExIM&hl=da&sa=X&ei=tdNQUY6bHsag4gSZ3YDABg&ved=0CDMQ9QEwAg&dur=421


Jeg har uddannelse som Elektriker, med speciale i Installations Teknik.
Jeg er på vej til at sælge elartikler.

Artikel omkring hp blækpatroner.
Har du overvejet at købe gardiner her?
og......

Fordi der er en der har lavet en papir tegning mener du det virker...

Her er så beviset for at elefanter kan flyve:
http://www.tmeh.dk/2009/09/og-sa-siger-de-elefanter-ikke-kan-flyve/
Hej Kim

Det er lidt sørgeligt du ser sådan på det. Howard Johnsons motor var den mest innovative opfindelser nogensinde, men pga Olie og El Selvskaber blev hans 3 patenter som han fik, USA Patent Nummer: 4, 151 & 431, simpelthen skudt ned, og det har ikke været lovligt at få patent på lign. siden:

Her har du lidt artikel læsning fra den gang:

http://www.newebmasters.com/freeenergy/sm-pg45.html 
http://www.howardjohnsonmotor.net/


Jeg har uddannelse som Elektriker, med speciale i Installations Teknik.
Jeg er på vej til at sælge elartikler.

Artikel omkring hp blækpatroner.
Har du overvejet at købe gardiner her?
Nu konkret: Er der nogen herinde, der har lavet en sådan?

For mig at se er det ham der får tilsendt lidt penge for tegninger, videoer o.l. der vinder.  Mange bække små, så flyder det !

Så find på et udsagn og sælg bogen / heftet / filmen.

Det er der pengene ligger.

mvh

 varmetossen

Der er yderligere 7 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis