hvidtning af hus/længer

Hej.

Vi har opført 3 længer på 500 m2 i lecablokke, og det er meningen det skal være hvidt. Vi har i forvejen et gammelt stuehus der skal kalkes hvert år, men kan hurtigt regne ud hvor hårdt det bliver at skulle kalke det hele. Leca-en skal jo pudses men i hvor tykt et lag og hvad slags farve skal man blande i??
Jeg har set mange pudsede leca bygninger, osse med farve i,hvor man kan se fugerne tydeligt når det har været fugtigt, og det vil vi helst undgå da det ikke ser særligt godt ud. Er det et spørgsmål om pudslagets tykkelse eller??
Håber at I kan hjælpe...confused
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Kan ikke lige sige hvor tykt pudset skal være men vil tro en centimeters penge. Angående skal det hele jo bare males bagefter. Med en murmaling af en art

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

jamen det var for at undgå og male og kalke. Man kan få noget farve at putte i pudset, men ved ikke hvad det er for noget.Så er det jo gennemfarvet.
Prøv at spørge på din lokale trælast er sikker på det er noget de ved noget om.

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

Du vil ikke se fugerne igennem pudsen hvis du berapper først. Altså blander en blanding af sand og cement, trækker det på og koster det over med en kalkkost.... Det gør man også tit ved sokkelpuds, netop for ikke at kunne se fugerne i blokkene.

Anders
Hej

Det er en rigtig god ide at berappe før du kalker.

Hvis du ønsker at farve kalken er det fuldstændig korrekt at du blot skal tilsætte pigmentet (farvestoffet) du ønsker. Til kalk er det bedst at du holder dig til jordfarverne da de er mest holdbare og lysægte.

Er du i tvivl så ring til Skandinavisk Jurakalk. De ved alt hvad der er vær at vide om kalk, du kan ovenikøbet købe små farveprøver hos dem, hvis det skulle have din interesse.

God fornøjelse med dit projekt.


Med venlig hilsen


Tibberup Høkeren


www.tibberuphoekeren.dk


 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også