Rense alu på havemøbler?

Har nogen alu havemøbler med træ. Træet er til at rense, men alu har fået nogen hvide pletter, ligesom om der sidder noget på. Hvad fjerner man det med?

\René
14 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Det kommer an på om der er tale om skidt eller begyndende oxidering. Skidt er jo let nok, der kan du bare bruge brun sæbe eller knofedt.
Er der tale om oxidering, så skal du til at bruge noget metalpudsemiddel, og lade være med at lade alu'en stå undendørs eller hvor den bliver udsat for frost eller vand for fremtiden.
Tja, men jeg siger jo også HVIS der er tale om oxidering (rust), så skyldes det altså normalt at man har ladet metallet få frost og vand, eller bare for meget vand generelt.

Personligt lægger jeg derfor altid pressening over mine møbler hvis der er udsigt til regn (her er det pissefedt med moderne vejrstationer der kan gå på nettet og fortælle dig vejrudsigten for imorgen), eller generelt hele vinteren.

Nu er der jo ingen garanti for at pletterne på Alu'en er rust/oxidering. Det kan ligeså godt være fuglelort, algevækst eller støv. I så tilfælde, så kan måblerne måske godt holde til lidt mere grov udendørs brug. Men når først rusten melder sig, så skal man altså passe på, da man ellers risikerer at forkorte levetiden markant.
Prøve nogle polerpasta om Aluminum del af dine møbler og nogle olie baseret rengøringsmidler på træet håber det hjælper

A stair not worn hollow by footsteps is, regarded from its own point of view, only a boring something made of wood. - Franz Kafka (Havemøbelsæt,Havemøbler tilbud)

når dine alu-elementer er renset helt ned, er det en fordel at give dem en ordentlig tur auto-voks

 

Written by Uldal on June 7, 2011 14:21
when your Alu elements are purged all the way down, it's a good idea to give them a good turn auto-wax
auto voks på træ?

havemøbler | havemekka
Vi taler om aluminium-elementerne

 

Skrevet af aimeeang614 på 21 jun 2012 11:10
auto voks på træ?
Der er ikke noget som dårlige forsøg på at lave skjult reklame for egen virksomhed.
- Først en håbløs og fuldstændig overflødig google translate oversættelse til engelsk at et årgammelt indlæg.
- Dernæst demonstration af manglende evne til at forstå engelsk, eller gammatik i almindelighed, idet "them" jo oplagt henfører til "alu elements", og ligeså i den danske originalversion.

Godt kørt HaveMekka, lad os få noget mere spam fra jeres side, men kun under forudsætning af, at I holde det ufrivilligt morsomme niveau.
Der er yderligere 4 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis