Kældergulv

Mit betonkældergulv er rigtig isende koldt, og jeg vil derfor bryde det op, isolere, lægge gulvvarmeslanger og støbe på ny. Da husets sokel/grundmur kun ligger 5 cm under gulvet, er jeg blevet frarådet at grave dybere, og istedet lægge et lag 2-5 cm tykt flamingo direkte ovenpå klaplaget og derefter lægge varmeslanger og støbe. Er det nu godt nok!!!!!
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Hej
Jeg har gjort det.
I mit hus fra 1930 hvor der i kælderen var knapt 2 m til loftet stod jeg med det samme problem som du. Men jeg tog chancen, og er glad for resultatet. Jeg har hørt om to andre som med væsentlig ældre huse også har fået gode resultater.
Jeg delte kælderen op i to halvdele, således at jeg ikke kom til at grave væk på begge sider af invendige murede vægge på samme tid.
Derefter var proceduren:
1) Opbryde beton (2 - 10 cm) og fjerne dette.
2) Grave ud under sokkel, ca halvdelen af soklens bredde, og i godt ½ meters dybde, i etaper af 1 - 1½ m
3) Opsætte forskalning i en vinkel på 45 grader fra invendig underkant af sokkel og ind i kælderen.
4) Udstøbe dette hulrum med lecabeton
5) og så de næste 1 - 1½ m.......
6) Når man så er hele vejen rundt, kan man fjerne resten af det sand der skal væk, isolere med 160mm polystren, lægge rionet, binde varmeslange og støbe nyt gulv.... og så tilsvarende i den anden halvdel af kælderen.
BESTIL FOR GUDS SKYLD EN BETONBIL SOM KAN PUMPE BETONEN IND HVOR DU SKAL BRUGE DEN!!!

God arbejdslyst
☢ Kælder

Hej
 I mit hus fra 1964 hvor der i kælderen var knapt 225 m til loftet rum 14 m2 jeg har tænk mig at ligge gulvvarme og lave bade afd. Men jeg er lidt rundt på gulvet lige nu ligger der 10 cm beton under der ligger der ca. 15 cm legal kugler
jeg har tænk mig at ligge et betonlag på ca. 3 cm afretnings lag derefter ligge de nye plader som hedder Buleblok med 16 mm slange som er lige at trykke i pladerene, Pladrer er 2,5 cm tykke
Så står der at man skal tørre plader af inden man smør beton binder på. Jeg har så tænk mig at ligge Alfix PlaneMix 25 Exterior. Oven på for at afrette gulv til varmepladerne inden jeg ligger fliseklæber og klinker er det rigtig.
Er der nogle der kan gi mig et svar-
Mvh jfs
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis