der kommer vand ud under hus

hej
vi har har været plaget af afløb der luget meget på vores badeværlse . der har ståt vand i dette et stykke tid har prøvet med afløbs rens i siste uge opdaget vi så t der pippler vand ud ca 20 cm under jordoverfladen .lige ud for badeværlset .(har gravet ned til det ) bor i gammet hus . her kommer så det store spøgsmål havd kan dette skyldes er det en prop i et rør der gør at vandet ikke kan komme væk og derved "flyder over " eller er det et rørbrud . nogle der har oplevet noget ligne . hvis det er rørbrud kan man så føre et nyt minder rør ind det gammle rør for at på den måde fixe det ( har ikke lige de penge til at få lagt nye rør ) det er fra håndvasken/vaskemaskinen /bad problemt er wc afløb virker fint . håber nogle kan hjælpe.


har ikke kun 10 tommefinger har 11 wink)))
4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Skal ikke gøre mig klog på præcis hvad det er, men hvis det er et rørbrud burde det være dækket af din skjulte rør forsikring.
Har I rørskade på husforsikringen, så kontakt jeres forsikringsselskab da skaden kan være dækket derigennem. Skader på kloakrør skal man ikke spøge (eller vente) med da det kan give nogle ildelugtende følgeskader.
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
hej

det lyder meget som en rørskade af den ene eller anden art få fat i en vvs mand for du har vel en rørskade forsikring så ska du jo ik tænke på at betale noget selv..
Mvh steffens
luk for alle haner og hvad der ellers bruger vand, se på måleren om den kører - gør den det er det en sprunget rør - gør den ikke tager du en sjat hvid maling og blander i 10 liter vand og hælder i afløbet du har mistænkt for at være utæt, så kan du jo se om det kommer derfra. Det er nu også ret sansynligt at det kan være overfladevand, har jo regnet en del her på det sidste

Det man sparer i Jem og Fix bruger man i x-tra tid
LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på maling med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.
Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også