gammel sod

hejså, ja så er tiden komme til at starte den store tur i stue plan , nå men en af de første ting vi skal til er at hive en halv skorsten ned ( er væk på første sal ), den stå i stuen op af en mur så nå den kommer ned er jeg 99,9 % sikker på at jeg får 45 cm der er fyldt med gammel sod, så hvordan får man det væk ??.
en ven har lave det samme og har bare vaske det lagt glasvæv over det og malet det 3 gange men hvad han end gør skiner det igemmen smile
2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Sakset fra Borup Kemi:

ISOFLUAT
Metalsalte af fluskiselsyre, der er stærkt ætsende.

Anvendelsesmuligheder:
Forhindre at salte fra vand-, røg- og sodskjolder slår igennem færdigmaling.
Isofluat neutraliserer, tætner porer og styrker overfladen af frisk puds, beton og eternit.
Opløsning: 1 kg Isofluat opløses i 3 liter vand i en plastspand. Anvend ikke metalspande eller værktøj med metal i forbindelse med Isofluat.
Brugsanvisning: Isofluat kan kun virke effektivt, hvis den anvendes i forbindelse med alkalisk 8kalkholdig) bund som puds, beton eller cement.
Gamle lofter og vægge: Isofluat kræver en ren bund, hvorfor denne skal renses omhyggeligt. Derefter påføres stamopløsningen evt. fortyndet med ½ - 1 liter vand. Særligt medtagne områder kan behandles med to påføringer.
Nb.: Er isofluatbehandlingen uden virkning, bør der foretages en overstrygning med tynd kalkvand, hvorefter fluotering foretages.
Cement og beton, cementasbestplader: Til isolering mod saltudblomstring anvendes Isofluat. Overfladetør cement og puds stryges 2 gange med stamopløsningen. Efter ca. 24 timers tøring vaskes overskud af, og færdigbehandling kan foretages.

Mvh.

René

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også