Hvid eller beige hjelm søges.

Jeg kunne godt tænke mig sådan en hjelm, er der nogen af jer der kender et sted hvor jeg kan købe det.

Hvis det ikke findes vil jeg gerne have en anden lidt speciel en, min mand har købt en pilot hjelm (han har også en fullface) den er drønsmart men da jeg er ny syntes jeg at jeg vil have en ny fullface, de er bare så kedelige alle sammen.

Tak for hjælpen
HILSEN FYNBOEN
6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce
Jaaaamen.

Et lille og meget velment råd. En styrthjelm er ikke lavet for at være smart og pæn, med for at beskytte dig.

Der fås mange modeller, pæne og mindre pæne, men det vigtigste er at du får en hjelm der er godkendt og som sidder perfekt på dit hovede.

Der er mange på markedet - farven kan du helt selv mestemme (der findes autolakerere som kan male din hjelm i den ønskede farve.

Personligt sværger jeg til BMW hjelmen - den er dyr, men den har reddet mit liv engang så jeg taler kun ud fra subjektiv erfaring. Derudover kan jeg anbefale noget ordentligt køretøj (altså textil). Rukka er et supergodt mærke, men dyrt.

Ja jeg ved det godt - det er sq lidt kedeligt, når man nu gerne vil være lidt smart, men det gælder for dig om, at passe på dig selv....og det er ikke ensbetydet med at du kører dårligt - men der findes mange tåber på vejene, der ikke kigger efter andre trafikanter.

Køreglæden bliver altså også en helt del større, når man er klædt på til det.

God fornøjelse - wroooum - løfter den venstre (handskebeklædte) hånd til hilsen. :-)
Ja du har ret på alle områder, derfor vil jeg også have en fullface selv om der findes smartere typer.
Jeg vil "bare" gerne have den i hvid eller beige, har så også lige læst at der sker færre ulykker med den farve hjelm.
:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Tak for hjælpen
HILSEN FYNBOEN
Hej Fyenbo. :lol:
Sæ-fø-li ka do da få e hvi hjelm, det har jeg da selv, og det er rigtigt at den er mere sikker i trafikken, men grunden er nok en anden end du lige selv tror.
Jeg har en teori om at nogle tror at du er sådan en af de der drenge du ved, der også køre på hvide Cykler med reklamer på !
Jeg har ihvertfald ofte oplevet at hvis jeg har ligget og gemt mig bag en personbil, så sætter mange modkørende bilister hastigheden lidt ned når de kun lige kan se en hvid hjelm der stikker op bag en bil. Det har jeg hygget mig en del med. du vil jo nok få lidt svært ved at rage op over bilisternes tag når du triller rundt på sådan en Viagra. :lol: :lol: :lol:
Min Hjelm er en Schuberth af den type hvor den underste del af kæbestykket kan svinges ud til siden når den skal af og på. Det er meget lækkert for du skal så ikke spænde remmen hver gang den sidder i kæbestykket og indstilles en gang og det er første gang du tager den på.
Den har også en anden meget stor fordel, den er super god til at holde støj ude, især vindstøjen er væk også en del af støjen fra maskinen er bare pist væk. Og så er der et indbygget solvisir der lige er til at vippe op og ned med en finger udvendig på hjelmen.
Men minusset er at det er en forholdsvis dyr hjelm, jeg købte min for 7 år siden, og gav dengang 4200,00 Kr. for den. Men den får du altså til næsten halv pris nede over grænsen noget du måske skulle overveje at købe dernede.

V.h Håndværkeren smile
Jæ køer os mæ e Schubert jælm, mi er bar rø. Lige så rød som dannebrog. Også med omtalte kæbestykke, jeg synes nu bare ikke min var så dyr, 1895 hvis jeg husker ret, og det er 10 år siden.
Den er købt hos Mogens Pedersen inde på Peder Wesselsvej.

Der er selvfølgelige også den mulighed at prøve ved Blohm på Bøgeskovvej mellem Ullerslev og Urup.

Mvh. Carsten.
tusi tusi tak (sådan taler vi altså ikke på Fyn mere)
men alligevel mange tak jeg må på jagt.

Tak for hjælpen
HILSEN FYNBOEN
Hejsa.

Jeg tror at grunden til at den hvide hjelm ses bedre i trafikken er - til dels - farven, og så det faktum at motorcykelbetjente bruger hvide hjelme - og dem skal folk NOK få øje på! :wink:

Jeg bruger selv en hvid BMW system 4-'klaphat', som jeg er meget glad for. Der er mulighed for at indbygge intercom i den, og der findes forskellige dele, så man kan lave sin hjelm om som man vil have den.
De er dyre hvis man selv skal købe dem - Xpedit i Ølgod har den til 3195,-

Find en forhandler af mc-grej i nærheden af hvor du bor eller arbejder, gå ind og find den hjelm der passer dig allerbedst, og nap den, næsten uanset pris. Man kan godt være heldig at få en god hjelm til en forholdsvis billig penge.

Det er meget vigtigt at hjelmen sidder tæt til hovedet - hovedhuden skal gerne følge lidt med, når du prøver at rykke forsigtigt i hjelmen, når du har den på.

Polstringen udvider sig lidt efterhånden, men grunden til at den skal sidde så tæt er, at det er vigtigt at hjelmen ikke kan køre rundt på hovedet af dig ved et evt. styrt.

Og derfor er det vigtigt at du finder en hjelm, hvis facon passer dig så tæt på perfekt som muligt.
Du skal køre med hjelmen på i mange timer, og så nytter det ikke noget at du får ondt, fordi den gnaver eller presser et eller andet sted.
Og så reducerer det vindstøj og ubehag, hvis ens hjelm passer som om den var støbt specielt til ens hoved. :wink:

God jagt og god tur! smile

Venlig hilsen

Aragorn.

\"- lad være med at nyse eller bøvse med dit hjelmvisir lukket!\" - Aragorn.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også