Vi har fået opført spritnyt køkken, med keramisk kogeplade, som jo så mange har i dag, men jeg er overrasket over, hvor hurtigt man får svinet kogefelterne til.
Det er simpelthen brændt fast ned i kogepladen, så når man stryger en finger hen over det, så kan man næsten ikke mærke det.
Vi har sådan noget specielt i en flaske, noget lyseblåt stads, som jeg har gnedet og gnedet til sindsyghed, men det VIL kraftstejl...... ikke komme af.
Det er lidt ærgerligt synes jeg, godt nok skal man da kunne bruge sine kogeplader som et redskab, men det er ikke mere end 3 mrd. gammelt og jeg er da forbavset over, at det allerede ser så gammelt ud.
Mærket er Gorenje og har da heller ikke været billigt.
Jeg kender ikke så meget til den slags nymoden stads, men kan det have noget at gøre med måske, den kvalitet som materialet er fremstillet af, er der forskel på disse mærker ?
Hjælp, hjælp !!!
Mvh
Selvbyggeren