Elusav, opstart

cdp
cdp
Indlæg: 409
Postnr: 5792
cdp cdp


Hej herinde

Jeg har haft adskilt min gl. sav og smurt, malet dyret, så den ser lidt pæn ud igen. Tidligere mener jeg ikke der var problemer, men nu brummer den ved start, men kan komme i gang med lidt hjælp. ( selvfølgelig fra tandremmen   ) - uden klinge starter den ok. Der kommer 4 ledninger fra styreboks til motor, blå, sort, brun og en stel. Ved adskillelse, tog jeg foto, så det er samlet som før. Styreboksen med afbryder, relæ mv. ser fin ud (som ny), grundet modellen har fået eftermonteret motorbremse indenfor de sidste 5 år. Kondensator er sikkert den originale, og ser fin ud. Den har ikke fået vand eller stået ude på noget tidspunkt. Har I et bud på problemet ??

På forhånd tak - Carsten

 

je_ns
je_ns
Indlæg: 4698
Postnr: 0000
je_ns je_ns

Det kunne lyde som om, kondensatoren ikke virker eller har mistet forbindelsen.

(går ud fra den er med kondensator, og ikke en motor med kul)

Hellere eje, end at leje.
cdp
cdp
Indlæg: 409
Postnr: 5792
cdp cdp

Ja, der sidder en stor kondensator. Nogen ide om type cap til sådan en maskine? 1,1 kw motor, Elu Tgs-172. Ps. går ud fra motoren kun har spænding på stator og derfor ikke starter uden hjælp fra cap'en og kan denne evt. testes ?

( har ikke esr-meter )  

 

Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

  1. ELU tgs 71
    Værktøj og maskiner
  2. Defekt kondensator ?
    Lyd & Billede
  3. Foldedør - plisségardin style
    Lav-Hus
  4. kondensator til bil kamera.
    Lav-Bil
  5. Havetraktor træg start
    Værktøj og maskiner