Danfoss masterregulator slår fra

Kimling69
Kimling69
Indlæg: 6
Postnr: 7330
Kimling69 Kimling69

Har gulvvarme i hele huset der styres af en Danfoss masterregulator. En morgen var huset koldt og jeg kiggede i bryggerset og fandt systemet melde alarm og ikke sende varme ud. Efter lidt justeringsforsøg tof jeg strømmen og da jeg slog det til igen virkede det fint. Da jeg tjekkede systemet et par timer senere var alarmen tilbage igen. Jeg slog det fra igen og tjekkede systemet hvert 10. minut. Det kørte i halvanden time før det slog fra. Jeg prøvede igen og der kørte igen over en time. Der er tryk på systemet (1,2 bar) og jeg kan ikke gennemskue noget der udløser fejlen. 


Er der nogle kloge mennesker ser har et bud på hvad det kan være? Systemet har kørt i 6 år.

Epoxymanden
Epoxymanden
Indlæg: 359
Postnr: 4300
Epoxymanden Epoxymanden

Hvad fejl melder den, input eller output

 Der er intet der er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid.

Epoxymanden
Epoxymanden
Indlæg: 359
Postnr: 4300
Epoxymanden Epoxymanden

Så er det dine rumtermostater der driller.

Har du skifter batterier 

 Der er intet der er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid.

Epoxymanden
Epoxymanden
Indlæg: 359
Postnr: 4300
Epoxymanden Epoxymanden

Det er set før.

Og linktesten er også fin når du trykker på rumtermostaten? 

En mulighed er at kode det hel om på ny.

 Der er intet der er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid.

Kimling69
Kimling69
Indlæg: 6
Postnr: 7330
Kimling69 Kimling69

Hvis jeg tager strømmen og tænder den igen virker det fint. Har ikke testet alle termostater, men har prøvet 2 og de virker som de skal.

Epoxymanden
Epoxymanden
Indlæg: 359
Postnr: 4300
Epoxymanden Epoxymanden

Prøv at nulstille rumtermostaterne en af gangen og det samme med udgangen og kod den ind igen. Hvis det ikke hjælper kan det være en mulighed at nulstille masteren og kode det hele ind på ny.

 Der er intet der er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid.

Kimling69
Kimling69
Indlæg: 6
Postnr: 7330
Kimling69 Kimling69

Hej Epoxymand 

Testede alle termostaterne og hos en enkelt var batteriet lækket. Så rensning og derefter nye batterier og så var den klar til at connecte med masterregulatoren igen. Nu har systemet kært 6 timer uden alarm! Fedt. 

Mange tak for hjælpen!

Epoxymanden
Epoxymanden
Indlæg: 359
Postnr: 4300
Epoxymanden Epoxymanden

Det var så lidt, så er varmen i hytten redet 

 Der er intet der er umuligt, det umulige tager bare lidt længere tid.

Vil du være med? Log ind for at svare.