Mystisk printerproblem.

Hej til Jer.

Vi har fået det problem med vores printer at den ikke kan udskrive sort tekst. Der er masser af sort farve i den. Hvis jeg markerer en tekst og gør den feks rød så kan den godt udskrive den. Den kan også udskrive billeder. Den kan skrive en dysetest hvor der også er sort, den kan ikke skrive en printertest. Kun navnet printertest med blåt. Jeg geninstallerede driveren fra cd det hjalp ikke. Er der nogen forslag til afhjælpning? 

På forhånd tak.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.
18 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Prøv med en ny patron, eller at rense dysen. Det kommer lidt an på typen af printer.


Elektronikteknikeren

Kovas, hvad hedder printeren? Du må da kende proceduren i spørgsmål her på lav-det-selv.


fase

Nåå ja selfølgelig. Det er en canon mg 8150


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.

Du skriver at du har installeret driver fra cd, måske du skal downloade den nyeste driver.
https://www.canon.dk/support/consumer_products/products/fax__multifunctionals/inkjet/pixma_mg_series/pixma_mg8150.html?type=drivers&language=&os=windows%2010%20(64-bit)


Jesper 
http://www.VarmKaffe.dk - en blog om rejser, sejlbåd, have og hus.

Hej godmorgen og tak for svar.

Nej jeg bruger farve fra incclub, de har den originale en som er rigtig god og en lavpris , jeg har i flere år dvs altid i denne printer brugt den gode men uoriginale. Der var engang en her som anbefalede printerfarve.dk. den prøvede jeg og endte med at bruge mere farve på at rense en at printe. Det er ikke fordi jeg ikke vil køre flere dyserens, men når den kan printe ovenstående forstår jeg ikke hvad det skulle hjælpe. @ jthyge jeg forsøgte med den gamle originale driver for den har jo virket, da jeg tænkte at der kommer så mange opdateringer som ikke alle er lige gode, men jeg vil da lige prøve den du linker til.


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.

jeg har oplevet på en mg7750 canon defekte dyser pga uoriginale (1år brug) så det er en dyr pris for at spare lidt og det blæk der er i de billige er ikke samme kvalitet som de ægte, i dette tilfælde blev printeren indsendt med originale patroner i og blev så repareret under gartanti.

Hej igen.

Det hjalp ikke med drivere fra det link. @ jet jeg anderkender at der kan være problemer med at bruge uoriginale farver. Men de originale er faktisk lidt mere end 50% dyere end dem jeg plejer at bruge som jeg synes printer lige så fine billeder som den originale farve. Men når det så er sagt så spørger jeg igen ( se foto) hvordan kan den printe denne dysetest, hvis dysen er stoppet?


Mange hilsner Kovas,

I et diktatur må ingen sige sandheden.
I et demokrati må alle lyve.
KK Steincke.

dyserens skal køres enten via service programmet fra canon eller via skærmen på printeren, 

men fandt denne tråd om en der har samme problem hvor patronen blev holdt over damp fra en elkedel i 15 sek som løste problemet med den sorte.

https://www.computerworld.dk/eksper...pm/1012324

https://www.youtube.com/watch?v=cx2BZX9a65c

Helt enig i at indkøb af blæk originaler er ligså dyrt som selve printeren, derfor bruger vi kun 7750 til når der skal printes et foto ud eller diagram i farver og så alt rent sort printes på en brother laser som er noget mere økonomisk i brug.

Der er yderligere 8 indlæg i tråden.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis