Måling af isolering i gulv og væg

I vores hus er et tidligere redskabsrum blevet inddraget som et ekstra beboeligt værelse. Dette skete for 10 år siden og før vi købte huset. 

Vores problem er at dette værelse er koldere end resten en af huset. Vi tror at gulvet og en væg ikke blev isoleret efter reglerne dengang. Før forsikringen vil gøre noget skal vi imidlertid selv skaffe bevis for den manglende isolering. Der skal altså bores er hul i gulv gennem beton og evt. isolering og kigges/måles med et endoskop. Ditto for trævæggen. Termografisk måling er ikke nøjagtigt nok.

Vi ved simpelthen ikke hvem der kan lave en sådan boring og måling, så det gøres ordentligt og kan lappes forsvarligt og pænt igen. Vi har kontaktet flere tømrere og ingeniørfirmaet uden held. 

Har nogen er bud på hvilken type firma vi skal have fat på? Eller måske et konkret firma der arbejder lige syd for Århus, og som har gjort noget lignende før?

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Hva består væggen af? Træ eller mursten? 


Mvh. Christian M
 

Vi har nu fundet en fra et skadeservice firma som kan måle isolering i både trævæggen og gulvet. Skadeservice kan åbenbart en masse forskellige ting - og har ellers kontakt til diverse håndværkere til det de ikke selv kan.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis