Udskrift af PDF fil

TK
TK
Indlæg: 25
Postnr: 5750
TK TK

Hej I kloge mennesker herinde. Jeg har downloadet en pdf-fil som jeg gerne vil printe ud. Men.... når jer trykker print vises siderne uden teksten og der er ingen tekst på printet. Der må være en slags lås på filen. Kan jeg på nogen måde fjerne den eller komme omkring det?

Jeg kan markere hver side og sætte den ind i et word dokument, som kan kopieres, men der er 60 sider, som består af tekst, skemaer og diagrammer. Er der ikke en nemmere måde at gøre det på?

S. Fabrin
S. Fabrin
Indlæg: 6629
Postnr: 4400
S. Fabrin S. Fabrin

Har du prøvet at gemme filen på f.eks. skrivebordet og så åbne den derfra og skrive den ud. Det har sommetider virket hos mig.

fase
kurta
kurta
Indlæg: 216
Postnr: 4800
kurta kurta

Hvilket program bruger du til at se filen med?

Hvis du har en nyere word, kan den også åbne pdf filer. Så du kan evt. prøve at åbne den med word. Nogen gange går konverteringen uden problemer, og andre gange ender det ikke så godt, men det er jo  et gratis forsøg.

Kurt B. Andersen
TK
TK
Indlæg: 25
Postnr: 5750
TK TK

Hej, Jeg har gemt på skrivebordet og prøvet at åbne med word, og andre programmer fra microsoft pakken. Intet hjalp. Jeg kan godt åbne filen i word men ikke udskrive.

Bent Andersen
Bent Andersen
Indlæg: 1878
Postnr: 0000
Bent Andersen Bent Andersen

Det findes PDF filer der ikke kan printes. Det afhænger af hvordan forfatteren har sat beskyttelsen på dokumentet. Du kan prøve med Foxit, men uden garanti.


TK
TK
Indlæg: 25
Postnr: 5750
TK TK

Tak begge to, det vil jeg prøve.

kurta
kurta
Indlæg: 216
Postnr: 4800
kurta kurta

Du kan evt. også prøve at kopiere indholdet.

Når du har åbnet filen i word, så tryk Ctrl+a (det markerer alt i dokumentet). Derefter Ctrl+c (det kopierer alt som er markeret). Luk dokumentet. Åbn et nyt tomt dokument og tryk på ctrl+v, så får du kopien fra pdf filen sat ind. Gem som et word dokument. Prøv om du så ikke kan udskrive den nu.

Kurt B. Andersen
Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

 1. Sikring af PDF- filer
  Lav-Computer
 2. Gemme som PDF fil?
  Lav-Computer
 3. Skrive i pdf fil
  Lav-Computer
 4. pdf filer
  Lav-Computer
 5. Hvordan laver man PDF filer
  Lav-Computer