Mug/skimmelsvamp vender tilbage

Hej,

Som det ses på billedet, så har jeg et problem med noget mug eller skimmelsvamp, som vender tilbage. For 2-3 måneder siden rensede og fjernede jeg det meste med noget Rodalon Skimmelspray, men det er begyndt at vende tilbage. Der er lidt omkring loftet, som det ses på billedet samt ved vindue og bag sofa.


Nogen der har et bud på, hvad det skyldes og, hvordan det afhjælpes på bedst vis? Handler det blot om ventilation eller er der andre metoder, der kan hjælpe på at få det væk?

Og er der nogen, der kan tyde, om der er tale om skimmelsvamp eller noget andet?


Tak på forhånd.

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Hvis det først er begyndt at komme så bliver man i de fleste tilfælde nødt til at finde årsagen og så ændre på noget så man fjerner årsagen.

 Måske mangler der noget isolering i det hjørne der, men ja udluftning kan også gøre meget især hvis det er soveværelse.

Mange tak for svar. Er der dog nogen, der ud fra billedet kan tyde, om det er mug eller skimmelsvamp? Eller noget helt tredje?

Det er ikke til at vide - ordene mug og skimmelsvamp bruges lidt i flæng, men skal man skelne, kan man vel sige, at skimmelsvamp er en form for særlig ondsindet mug. Men det er lidt lige meget: under alle omstændigheder er forudsætningen for skimmelsvamp tilstede, så der skal gøres noget ved det. Der er for fugtigt i hjørnet, og årsagen skal findes og fjernes.


Dan

"Australian beer is like making love in a canoo - it is fucking close to water"
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis