Genhusning

Vi skal genhuses da vores for nyligt købte hus havde en skjult rørskade på fjernvarme røret i badeværelset, hvilket resulterer i at 7 rum ud af 9 har en fugtighed på 100% i betongulvet.

Pga. dette tid af året (jul/nytår) er det rigtigt svært at finde et sommerhus i vores nærområde (åbenrå), der er først ledige huse fra marts måned. Der er selvfølgeligt ledige huse længere væk (Arrild og Gråsten hhv. 33 og 25 km væk). Husene i Arrild og Gråsten er det muligt at leje kun et par uger ad gangen da de er udlejet indimellem og vi derfor skal regne med at flytte sommerhus 2-3 gange i Arrild, 3-4 gange i Gråsten.

Taksatoren har fra starten sagt at vi SELV skal finde sommerhus fordi det er møbleret og at hotel ikke er en mulighed da det er for dyrt.

Hvad kan vi tillade os at kræve? 

Er det virkeligt rigtigt at vi SELV skal stå med hele ansvaret for genhusningen, LB forsikring skal blot kigge kontrakten igennem og godkende den. Og hvad med rimeligheden i at vi skal flytte i flere forskellige sommerhuse i den svære tid hvor det hele er kaos lige nu for os pga. alle de skader?

Kan de forlange at vi skal køre knap 200/150 km på en arbejdsdag blot for bringe/hente børnene i dagplejen samt køre mig på arbejde i en aftenvagt?


Er der nogen der kan give et godt råd for vi er godt trætte psykisk og fysisk af skriveri/ringen frem og tilbage med forsikringen og de rører ikke en finger ind til vi har fundet noget.

på forhånd tak.

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Hvis I kan bo i Skrydstrup, står der et 100 kvm hus til salg, som ganske givet kan lejes. Østergårdsvej 12, 6500.


 

uldal skrev den 19-12-2018 08:26:26

Hvis I kan bo i Skrydstrup, står der et 100 kvm hus til salg, som ganske givet kan lejes. Østergårdsvej 12, 6500.

 400.000 kr i købspris?

Shit man får meget for pengene, udenfor de store byer!!


Mvh. Christian M
 

Nogen af mine bekendte fandt et hus via Airbnb, som forsikringen betalte dyre domme for. Forsikringen brokkede sig, men de endte med at betale da de ikke selv kunne finde noget bedre. Det er vist noget med at det skal være et tilsvarende hus og det skal være i området.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis