Tilstandsrapport Allonge Afvist.

RasmusH
RasmusH
Indlæg: 3
Postnr:
RasmusH RasmusH

Hej Alle sammen.

Håber i kan hjælpe med at kaste lidt lys over 2 punkter i tilstandsrapporten til et hus som vi har købt og som vi snart overtager. Efter vi har modtaget et tilbud på ejerskifteforskring fra Tryg som ikke ville dække en allonge er jeg begyndt at blive lidt bekymret..

Tryg godkender ikke allongen da der "kun" har været en VVS´er ude og tjekke som heller ikke kunne se noget problem men ikke udbedret noget. (vi har dog fundet en anden ejerskifte som har skrevet at de godtager allongen).

Huset er fra 2008.

Gulvafløb på 1.sal:

"K3: Sælger oplyser at hvis gulvafløbet i bruseniche første sal ikke renses jævnligt kan der trænge vand ned til underliggende konstruktion og at dette er sket én gang. Note: Det vurderes på baggrund af sælgers oplysning at gulvafløbet er udført forkert og at der er risiko for følgeskader på underliggende konstruktion. Der var dog ingen synlige tegn på følgeskader heraf."

Nu er det så måske også et problem i Husforsikringen men afventer stadig Policen så det må tiden vise.

Så er der også:

"K2 I begge brusenicher er der udvaskede fuger i gulv samt omkring afløb i bruseniche første sal og stedvis på væg i bruseniche første sal. Note: Da badeværelset er fra efter 1995, skønnes det at der er udført vådrumsmembran bag fliser. Forholdet medfører risiko for, at vand kan trænge ind bagved fliser og svække vedhæftningen."

Er det noget man skal få tjekket med det samme?


Tak :-)
Orla Nautrup
Orla Nautrup
Indlæg: 3383
Postnr: 7870
Orla Nautrup Orla Nautrup

Hej

K3 for gulvafløb, betyder at der skal ske en udskiftning til et korrekt monteret gulvafløb, for at man kan sige tingene er i orden.

K2 for defekte fuger skønner jeg burde være en K3, og der bør ske udskiftning af klinkegulvet med tilhørende udbedring af skader på vådrumsmembranen (en udbedring af vådrumsmembran på gulv går altid 10 cm op ad væggene.

Hvilket postnummer hører du hjemme under?

Orla Nautrup
Orla Nautrup
Indlæg: 3383
Postnr: 7870
Orla Nautrup Orla Nautrup

Reglerne for vådrum er ret klare, og bl.a. skal der kunne stå 3 cm vand over gulvristen inden det løber ud i det tilstødende rum ved døren.

Afløbsinstallationer (i og under gulv) skal selvfølgelig udføres tætte.

RasmusH
RasmusH
Indlæg: 3
Postnr:
RasmusH RasmusH

Dejligt at have en fornemmelse af hvad vi kigger ind i.

Mange tak for svarene Orla, det er værdsat.

Vil du være med? Log ind for at svare.