CNC eller lasergravering af bryllupsinvitationer

ev elmand
ev elmand
Indlæg: 11278
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand

Jeg føler mig da " lidt ramt " af Johnny CNC da jeg er ivrig skribent på denne side. Jeg forsøger kun at give gode råd der hvor jeg har forstand på noget. Men jeg synes heller ikke have givet udtryk for andet i mit indlæg. Det omkring det tekniske er mere ment som spørgsmål. 


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
FeuerDK
FeuerDK
Indlæg: 172
Postnr: 2605
FeuerDK FeuerDK

Økonomien i et bryllup, skal jeg nok selv tage mig af. Men jeg spørger jo sådan set også af ren interesse, da det ikke er på andet end idéplan i skrivende stund. Det er jo netop for at afklare mulighederne. 

Jeg er ikke faldet i nogen Photoshop fælde og synes da på intet tidspunkt, at jeg har været i nærheden af at give udtryk for, at det er 'bare' noget som helst? Og jeg har ingen forventninger om, at det er gratis. Men jo, selve design delen er 'bare lige' eftersom jeg selv kan lave designet og eksportere i hvilket som helst filformat. Men nej, er hverken i besiddelse af Cnc fræser eller laser, og besidder ingen kompetencer eller viden på området. 

Det er vel derfor jeg spørger? 

jenshøj
jenshøj
Indlæg: 2222
Postnr: 4800
jenshøj jenshøj

Laserskæring/gravering i træ er ikke dyrt. Der findes efterhånden de fleste steder i landet fablabs, f.eks. på biblioteker, hvor man typisk skal betale for materiale men hvor det er gratis at bruge maskinerne.

Ellers findes der cotter.dk, som kan lave det. F.eks er https://cotter.dk/skilt-til-pernill...jewellery/ så vidt jeg kan se lidt hen af hvad der efterspørges. Jeg har fået lavet nogle ting i akryl hos cotter, og det er ikke specielt dyrt.

Nicondk
Nicondk
Indlæg: 1
Postnr: 7100
Nicondk Nicondk

Lidt input til priser fra en med en CO2 laser


Som Jenshøj skriver er der faktisk ved at være mange steder i landet hvor du selv kan lave disse og kun betale for materialer, og så selføjelig med din egen tid. Der er ofte ved disse gratis maskine en max tid du kan bruge af gange for at flere kan komme til. 

Nu ved jeg ikke hvormange du vil lave eller størrelsen på dem, men jeg kan give en eksempler jeg tidligere har lavet. 


Det er nogen trofæer i 20 x 50 cm men ca 50 % af over fladen graveret. De kom til at koste 19 kr pr styk plus materiale pris inklusiv moms. Der blev i den omgang lave 250 stk.


Det skal siges at prisen er meget afhængig af design da gravering tager lang tid i forhold til at skære noget ud. 


Håber du kan bruge mit input og du er velkommen til at stille flere spørgsmål 


PS: er den kollega Johnny cnc skrive om

Vil du være med? Log ind for at svare.