Evaluering af bestilt malerarbejde

HjælpSøges
HjælpSøges
Indlæg: 2
Postnr:
HjælpSøges HjælpSøges

Kære forum, 

Vi har brug for hjælp. Vi har netop købt hus og i den forbindelse har vi hyret et malerfirma til at male. Vi har skrevet en kontrakt med dem hvor vi aftalte at de spartler, fuger, klargører og maler 1. gang, og hvis det så er nødvendigt nogle steder at male 2 gange så kunne det bestilles mod en tillægspris.

Vi har netop været ude og besigtige huset, og er meget chokerede over det uensartede resultat. Vi snakkede med maleren og han fortalte at han/de var færdige med malerarbejdet, og nu kunne vi skrive til ham hvis nogle af rummene skulle males to gange.

Jeg har vedhæftet nogle billeder så i måske kan hjælpe os med at vurdere om det virkeligt er det resultat, man kan forvente når noget bliver malet 1 gang. Det skal siges at vi i forvejen havde regnet med at skulle male 2 gange nogle steder. Men at det reelt er alle værelserne og alle væggene hvor der er store farvenuancer, havde vi ikke regnet med. 

På det sidste billede ser det ud til at der er malet med en rulle på midten af væggen som har givet en farvenuance. Billederne er et udpluk af malerarbejdet, men viser meget godt resultatet i alle rum ( på nær et lille kontor på 6kvm, som ser ud som om det er blevet malet ensartet)

Deres spartlinger er heller ikke pæne:

Er det bare os der er for kritiske, og det resultat som vi har modtaget er det som man kan forvente når noget er malet 1 gang? Maleren nævnte ved besigtigelsen før arbejdet at det afhang af hvor kritisk man var om det var nødvendigt at male en eller 2 gange. Men vi kan da ikke forestille os at nogle ville leve med det resultat som vi har fået. Og nu er vi så lidt i vildrede, fordi hvad gør vi nu? Hvis vi betaler maleren for at male det hele en gang mere, kan vi så regne med at resultatet bliver ordentligt? Eller hvad skal man gøre?


mfrost
mfrost
Indlæg: 1567
Postnr: 9400
mfrost mfrost

yderst sjældent at man kan nøjes med at male kun 1 gang med et godt resultat, 

Wezio
Wezio
Indlæg: 1381
Postnr: 4040
Wezio Wezio

Det ser ud til at ligne det, som man kan forvente med kun én gang maling. 

Personligt har jeg aldrig oplevet et tilfredsstillende resultat efter ét lag maling. Og slet ikke når væggene også er spartlet!

Indehaver af firmaet KV Sikring. Jeg sælger og installerer tyverialarmer, videoovervågning og adgangskontrol til private og erhverv. Jeg er bl.a. forhandler af Jablotron. Se mere på www.kvsikring.dk

HjælpSøges
HjælpSøges
Indlæg: 2
Postnr:
HjælpSøges HjælpSøges

Tak for svarene. Det lader til at vi ikke behøver at være så bekymrede og roligt kan bede dem om at male anden gang.

S. Fabrin
S. Fabrin
Indlæg: 6921
Postnr: 4400
S. Fabrin S. Fabrin

Det ser nu mest ud, som om maleren ikke har ladet rullen komme overalt på væggen. Måske i håbet om at få lov til at male anden gang. Spartelarbejdet er ikke professionelt udført.  Man kunne i det mindste have fyldt hullerne helt og ikke have tværet spartelmassen ud i mønstret på tapetet.

fase
christiannielsen
christiannielsen
Indlæg: 2029
Postnr: 8700

enig i s. fabrin- udsagn. Maleren har ikke gjort sig umage med at male. Jeg ville droppe ham straks og male selv eller få en anden til det. 

HjælpSøges
HjælpSøges
Indlæg: 2
Postnr:
HjælpSøges HjælpSøges

S.Fabrin

Det var præcist det vi selv tænkte da vi så det. Det er bare frustrerende at da vi besigtigede huset sammen inden malerarbejdet, der fortalte han, at han mente at en gang ville være fint nok og så kunne der måske være et enkelt sted hvor den skulle have to gange. Vi er lægmænd så vi vidste jo kun hvad han fortalte os, så vi føler os en smule bondefanget.

Kaempekran
Kaempekran
Indlæg: 112
Postnr:
Kaempekran Kaempekran

Hej. Der er flest penge i kun at skulle male en gang for svenden så tvivler på de har gjort det med vilje. Det der er 100 procent sådan det kommer til at se ud efter et lag maling Dog skulle de tage at fylde hullerne de har spartlet ordentligt ud.

Har efterhånden været ude for at mester der er ude og give tilbud ofte tror det kan dækkes med et enkelt lag. Det sker når de ikke selv har malet i lang tid

Tidligere bygningsmaler for Huscompagniet, Milton Huse og Hospital Gødstrup
Vil du være med? Log ind for at svare.