Spørgeskema omkring arbejdsskader ved brug af vinkelsliber

Hej allesammen!

Vi er en gruppe studerende som læser til produktionsteknolog

Vi har i forbindelse med vores opgave lavet et spørgeskema, som handler om arbejdsskader ved brug af vinkelsliber. Vi vil bruge besvarelserne til at vurdere, hvordan vi kan gøre vinkelsliberen mere sikkert og nemmere at bruge.


Spørgeskemaet vil ikke vil tage længere end 1 minut at besvare, og vi vil sætte et stort på, hvis du havde lyst til at besvare den :-) 

https://da.surveymonkey.com/r/8CBHPRZ


Hej allesammen! Vi er en gruppe studerende som... Vis hele indlægget
17 svar
 Følg tråden
Der er 10 indlæg før dette.
Annonce
Annonce
Annonce

Hvis vinkelsliberen skal gøres mere sikker, så skal den indrettes som en smed engang sagde til mig: "Det kan man kun gøre ved at skiven er lukket inde", så kan den godt nok ikke bruges, men ingen kommer til skade.


fase

Synes nu man kommer langt, hvis man bruger sikkerhedsbriller, og spænder emnet der skal skæres fast, samt holde vinkelsliberen med begge hænder, samt er opmærksom på dens gnister, der kan tænde ild i brændbare materiale. 

Så nok ikke så meget vinkelsliberen der er farlig, men mere forkert og sløset brug.


Vi prøver igen, i morgen --

Tak for alle jeres kommentarer og forslag

Jeg er med i projektet og har udarbejdet spørgeskemaet. Spørgeskemaet skal kun sendes privat til smede og autoværksteder, så det er en fejl, at det er blevet lagt herop. Opslaget vil snarest blive fjernet og linket lukket. Det er dermed ikke muligt at besvare skemaet.

Jeg er dog glad for denne lille 'fejl', da I med jeres inputs har været med til at gøre skemaet endnu bedre. Så tak for det!

Det er vist en rygsvømning af format.. nej det er jo ikke en "fejl" i har lagt det op... men det viser, at i har langt endnu, inden i kan bruges ude i den virkelige verden.. i forventes jo, at tilføre viden - og det gør i ikke med et håbløst "projekt"

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.

Mon en vinkelsliber kunne gøres mere sikker med en bevægelig skærm, lige som på håndrundsave - eller bliver det noget bøvl. ?


Ja, det er noget bøvl.


fase
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis