Mug ved vasketøjskurv i bryggers

Vi har en vasketøjskurv inde i et skab i et bryggers, som ligner den på billedet her: Vi bruger vasketøjskurven til en 90 grader vask til karklude m.m.
Vi har dog store problemer med at der kommer mug i skabet, hvilket sandsynligvis skyldes, at vores karklude ikke er helt tørre, når de kommer i vasketøjskurven.

Hvordan sørger I for, at der ikke kommer mug i jeres skab? Har I fx en “tørrestation” til klarklude inden de kommer i vasketøjskurven, eller hvad gør I?

4 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Mug kommer på baggrund af fugtig stillestående luft, så nogle ventilationshuller ville nok være på sin plads. Hvis det skal være rigtig fancy sætter man en fugtstyret ventilator i skabet, som tænder når I smider fugtige karklude derind, meeeeen, det er nok måske lidt overkill.

våde beskidte klude i en stor bunke få du ikke tør ved at stryge lidt ventilation rundt om bunken. 

tør kludene før du smider dem i kurven. 

Der er en grund til at hoteller få deres vasketøj hentet hyppigt. Der skal ikke begynde at gro noget i sækkene med våde håndklæder.

Læg kludende i en pose eller plastspand til de skal vaskes?


Elektronikteknikeren

Vi har flere kurve i et lignende skab - den øverst er ikke mere end 10 cm.. og der ryger karkludene i.. resten, der skal have 90 Grader, kommer i kurven nedenunder.. Det er klart, at hvis en kurv på 40cm bliver fyldt med blandet fugtigt / ikke fugtigt - så bliver alt fugtigt.. og vil sætte mug

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis