have fræser texas TD5 BR

texas havefræser TD5 BR nederste kæde til fremdrift i kædekassen mvh Per

6 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Formodentlig Texas reservedelsnummer: 90000410. Men kig selv efter på https://www.texas.dk/validate/reservedele/ så du er sikker på og få en til lige din årgang.     


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.
alfredper skrev den 24-09-2018 08:23:02

hej hvordan monterer man den kæde til texas TD5 BR i en lukket kædekasse mvh Per

 Formoder at kædekassen er skruet sammen på en eller anden måde og kan adskilles, da man sælger kæder til modellen. Husk at kæden skal gå i fedt eller olie alt efter hvordan den er født.


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.

Som jeg husker det, er der et dæksel i toppen af kædekassen, så må du kunne få trukken kæden rundt, ved at køre en søgefjeder rundt, eller lignende, og så trække kæden igennem.

Har selv haft sådan en model, den ligner vel din ?


Vi prøver igen, i morgen --

Man piller kædekassen af motor efter at ha' købt nye tandhjul og kæde- trækker akslen til fræsekløerne ud og kontrollerer akslen for slid, da de kører i tæt kontakt med jord og sansynligvis er pakdåser samt lejer også slidte/ødelagte-og dermed utætte- hvis den har kørt uden kædeolie er det tvivlsomt om det kan svare sig, da en sådan ældre fræser kan købes for 500-1000 kr afhængig af stand- har en magen til -5-hk- som jeg fik for at fjerne den og de er relativtvt almindelige/nemme at finde.


BSN

Man piller kædekassen af motor efter at ha' købt nye tandhjul og kæde- trækker akslen til fræsekløerne ud og kontrollerer akslen for slid, da de kører i tæt kontakt med jord og sansynligvis er pakdåser samt lejer også slidte/ødelagte-og dermed utætte- hvis den har kørt uden kædeolie er det tvivlsomt om det kan svare sig, da en sådan ældre fræser kan købes for 500-1000 kr afhængig af stand- har en magen til -5-hk- som jeg fik for at fjerne den og de er relativt almindelige/nemme at finde.


BSN
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis