Misfarvninger væg

Josephsen
Josephsen
Indlæg: 19
Postnr: 2200
Josephsen Josephsen

Hej

Vi har gennem længere tid oplevet disse gul/røde misfarvninger på væggen bag brændeovnen - billedet er brændeovnens tilslutning til skorstenen, men misfarvningerne breder sig 3 meter både lodret og vandret på væggen, og går altså langt forbi skorstenen.

Skorstensfejeren har kigget på det, men kunne ikke forklare fænomenet, men han mente at det hverken skyldtes varme, fugt eller løbesod, da brændeovn havde fin tilslutning og skorsten var fin og helt tør. Jeg har også spurgt en gammel murermester, som heller ikke kunne forklare det.

Vi havde en vandskade i køkkenet (som ligger lige ved siden af brændeovnen) forrige år, hvor de rev alt op helt ned til betondækket - men der var fugtteknikere ude og måle til sidst for at sikre, at der ikke var mere fugt tilbage.

Jeg kunne sikkert godt kapsle misfarvningerne inde med noget spærrer, inden jeg maler igen, men jeg vil jo gerne først vide, hvad disse her misfarvninger kommer af?

optisana
optisana
Indlæg: 451
Postnr: 5471
optisana optisana

Jeg kunne have en formodning om,at det er stenenes farve der trænger igennem.I så fald,vil det være nødvendigt at overmale stedet med spærregrunder.

bh
Gregeren
Gregeren
Indlæg: 2798
Postnr: 2830
Gregeren Gregeren

Høj varme får akrylmaling til at gulne hurtigt.

Elektronikteknikeren
Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

 1. Fugt
  Lav-Hus
 2. Fortynder til akrylmaling (bindemiddel)
  Lav-Hobby
 3. Misfarvninger på støbt betondæk
  Belægning, udsmykning og blomster
 4. Tilbygning på murermester villa
  Lav-Hus
 5. Fin eller medium spartel?
  Lav-Hus