Sokkel til Vaskemaskine

josste
josste
Indlæg: 2
Postnr: 4720
josste josste

Jeg har netop overtaget et hus, og der er nogle få ting der i mine øjne kan forbedres. Jeg savner lidt at min vaskemaskine står på en sokkel, som den gjorde i min tidligere bolig. Jeg vil gerne have den 40cm over gulvet, og har en masse lecablokke liggende, så jeg overvejer at bruge dem i stedet for at bygge noget op med eks. hobbyplader og lægter. (jeg har lige ryddet op efter at have fundet en rotterede i den ene udbygning, så lecablokke og solid sokkel tiltaler mig væsentlig mere end at lade der være hulrum. Guldet er malet beton.


Jeg vil meget gerne høre hvad i her af input herinde.

Hideout
Hideout
Indlæg: 438
Postnr: 2750
Hideout Hideout

Jeg ville bygge noget med en skuffe under, så har man et sted at opbevare vaskemiddel mm.

Kan en lecablok i øvrigt holde til de vibrationer der 'kan' komme fra en vaskemaskine når den centrifugerer?

 

josste
josste
Indlæg: 2
Postnr: 4720
josste josste

Jeg har tænkt mig at lave hylder over maskinen til det. Jeg har overvejet skuffer, men foretrækker overblikket på hylderne.

Picarro
Picarro
Indlæg: 311
Postnr: 2800
Picarro Picarro

Krydsfiner, og skuffer med fuldt udtræk er klart den løsning jeg havde valgt.. Medmindre du selvfølgelig har oceaner af plads.

ev elmand
ev elmand
Indlæg: 12469
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand

Lecablok kan godt holde til vaskemaskine hvis de mures fast. Men det er der noget arbejde i, da det skal pudses / sættes fliser ovenover og foran. Eller der skal lægges en plade over. 

Hvis du vælger skuffe modellen vil jeg anbefale at du bruger en stump laminat bordplade til maskine at stå på. Almindelig spånplade bliver hurtig kedelig da det ikke kan undgås at der kommer lidt vand på en gang imellem. 

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
josste
josste
Indlæg: 2
Postnr: 4720
josste josste

Jeg havde tænkt mig at bruge en hobbyplade (melamin hedder det vist også) til at stille den på, hvis jeg gik den vej...


Så jeg skal ridse belægningen af gulvet og mure lecablokkene op? og så pudse toppen og røge for afløb så hvis der går noget galt... ?

Vil du være med? Log ind for at svare.