Punktfundamenter til skur

steffanjj
steffanjj
Indlæg: 39
Postnr: 9000
steffanjj steffanjj

Hej LDS'er

Skal have bygget et 28 m2 skur i baghaven ca. 7 x 4 meter med støbtgulv.
Har ikke så nemt ved at få en minigraver ind i baghaven. Så det vil hurtigt blive et uoverskueligt stort projekt uden maskiner.

Har derfor tænkt på om det ikke er godt nok med 8-10 punktfundamenter i form af stolpesko istedet for en rende hele vejen rundt. Har læst mig til de fleste anbefaler fuldt fundament frem for punkt løsningen, men hvorfor egentlig det, med nok punkt sko skulle det vel holde uden problemer? Er det primært pga isoleringsforhold man udfører fuld fundament, altså undgår luft mellem støbtgulv og bunden af skuret, skuret har vel godt af lidt ventilation?
Hvis vi ønsker bedre isolering kan vi altid beklæde bund stykket med plader, træ eller ligende.
Tak!

mvh Steffan

Frank Chr.
Frank Chr.
Indlæg: 2707
Postnr:
Frank Chr. Frank Chr.

..eller sætte noget rand(brædde)forskalling op, hele vejen rundt (så det flugter ydersiden af punktfundamenterne), så kan du støbe gulv. 

Mjølner
Mjølner
Indlæg: 565
Postnr: 2000
Mjølner Mjølner

Hvad skal skuret kunne? Skal det være et isolerende bygning eller skal det bare regnskærm med lidt sidebeklædning hvor vinden blæser igennem og med fast bund?
Du kan sagtens have nogle punkter og lægge et klaplag ud. 

Hvis du kan komme til med et trillbør kan du komme til med en minigraver. De fås ret småt - helt ned til 70 cm bred.  Husk at gøre dig nogle overvejelser hvordan du kommer af med jorden du graver væk.

Vil du være med? Log ind for at svare.