Skal epoxygulv se sådan ud?

cmb
cmb
Indlæg: 6
Postnr: 8000
cmb cmb

I forbindelse med renovering og udgravning af 90 m² kælder, har vi fået støbt nyt betongulv der efterfølgende er malet med epoxy. Til vores store overraskelse, var det vores totalentreprenør (som er et tømrerfirma) der udførte epoxy arbejdet, og ikke en specialist. Det var vi lidt skeptiske over, men blev forsikret om at de havde styr på det.

I første omgang blev betongulvet slebet, hvorefter det fik et lag flydespartel. Herefter var det planen, at det skulle have 2 gange epoxy maling, hvid glans 50. Efter første omgang var der en million små pinholes, det lignede simpelthen at der var myrer overalt på gulvet. Herudover var der rigtig mange små knaster og knopper - gulvet var tydeligvist ikke blevet gjort ordentligt rent inden epoxyen, og der sad derfor alt muligt skidt i overfladen. Alle de små huller blev spartlet, og knopperne skrabet af. Gulvet fik så anden gang maling, og det så stadig håbløst ud. De fleste pinholes var fyldt op, men malingen dækkede slet ikke de steder der var spartlet, så der var grå pletter over alt. Derudover dækkede malingen ikke ordentligt, og der var tydelige helligdage.

Vi endte med at få 4 lag epoxy gulv på, før det endelig dækkede. Nu er der ingen helligdage, men det er også det eneste gode vi umiddelbart har at sige. Overalt er der rullespor, der er vildt mange ujævnheder, buler, knopper, spor efter maling der er dryppet, små hår der er malet fast i overfladen(!), og stadig mange pinholes. Derudover er jeg meget i tvivl, om det virkelig er glans 50?? Det er stort set spejlblankt.

Entreprenøren siger, at det udseende er hvad man kan forvente af et epoxy gulv. Men er det rigtigt? Vi er ikke tilfredse, men ved heller ikke noget særligt om emnet, så vi ved ikke om han har ret.

Er der nogen eksperter, der kan hjælpe os lidt på vej? Det er skide svært at tage billeder af, men jeg har gjort forsøget.

På forhånd tak for input!

Natur
Natur
Indlæg: 991
Postnr: 0000
Natur Natur

OMMER!!
 Hold da k.. det er det værste, jeg har set længe.. det ser værre ud, end det jeg har malet garagegulvet med her i sommer.. som jeg overvejede at lave om..


Det skal du ikke betale for!

Viljen til at ville, giver evnen til at kunne!
Rantzau
Rantzau
Indlæg: 886
Postnr: 2970
Rantzau Rantzau

Det er godt nok slemt. Det kunne min hund have gjort bedre med halen.

Forlang at gulvet slibes helt jævnt. Forlang også at gulvet rengøres omhyggeligt før ny epoxy påføres.

... og forlang desuden arbejdet denne gang udføres af fagfolk.

Natur
Natur
Indlæg: 991
Postnr: 0000
Natur Natur

Jeg mener også at epoxy kun skal laves af folk, der ved hvordan.. MED sikkerhedsudstyr!!
Jeg malede bare med Esbjerg gulvmaling.. (3-4 gange)- men skal jeg male om, bliver det med friskluftmaske på.. sindssygt, hvor syg man kan blive af at male 150 kvm..  

Viljen til at ville, giver evnen til at kunne!
cmb
cmb
Indlæg: 6
Postnr: 8000
cmb cmb

Tak for svar! Der er vist enighed om, at det er noget lort. 

For h..... hvor er det træls.

KSC
KSC
Indlæg: 265
Postnr: 8000
KSC KSC

Hej,

Det ser ikke godt ud! Utroligt tømreren ikke gav op første gang det mislykkedes. Men forlang at det bliver udført af folk med erfaring i epoxymaling.

Kan se at du er fra Århus og kan kun anbefale dancrete

Natur. Idag bruger man vandige produkter, som ikke indeholder opløsningsmidler, så masker hører fortiden til.

/K

Vil du være med? Log ind for at svare.