Loft med revner

Christine85
Christine85
Indlæg: 4
Postnr:
Christine85 Christine85

Hejsa, jeg er flyttet ind i en lejlighed, hvor loftet efter et års tid har slået en del revner. Jeg tror, at det er pga en del fugt, som kom i forbindelse med en ydervægsreperation, men er ikke sikker.

Jeg ved hverken, om det er tapet, gips eller noget tredje, og om man selv kan spatle eller om jeg får brug for professionel hjælp. Kan nogen genkende problemet og har tips til gæt på materiale og reparationsmuligheder?


cdp
cdp
Indlæg: 387
Postnr: 5792
cdp cdp

Umiddelbart ligner det fugtskadet gips - så er den bedste løsning at skifte. Ellers kan alt det løse fjernes og "tapetseres" med glasvæv/filt el.lign..  -  men hvor længe holder det så? Hvad siger udlejer ?? 

 

Christine85
Christine85
Indlæg: 4
Postnr:
Christine85 Christine85

Hej tak for svar Jamen det er faktisk ejerlejlighed, så jeg skal selv have det fixet, via forsikring eller egen lomme. Så jeg er i tvivl om hvad “minimumsløsningen” er og hvordan det nemmest kommer til at se pænt ud.

Fiahgt
Fiahgt
Indlæg: 1926
Postnr: 9240
Fiahgt Fiahgt

Ligner nu mere et pudset loft hvor der er malet direkte på kalken

Hjemmelavet er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel.

mfrost
mfrost
Indlæg: 1520
Postnr: 9400
mfrost mfrost

det er ikke gipslofter/vægge men et gammel pudset loft hvor malingen er krakeleret og nej din forsikring dækker IKKE dette er alm vedligehold. 

PeterR
PeterR
Indlæg: 3564
Postnr: 4000
PeterR PeterR

Kan det tænkes at hele herligheden har fået en salgs lakering lige inden du købte. Og som skrevet højere oppe, malet med noget forkert.  

Sendt fra min Commodore64
Hvorfor ikke købe en rigtig fed gammel motorcykel.
Se Min XSer her
Kik forbi www.yamahaxs650.dk
 
Christine85
Christine85
Indlæg: 4
Postnr:
Christine85 Christine85

Hej, jeres bud lyder meget sandsynelige! Mange tak Jeg hælder til, at det er et tyndt lag malet puds, som er krakeleret, siden man i én af revnerne kan se et 2 mm lag, som er "gået op". Hvis nogle har bud på, hvordan jeg eller en håndværker kan fixe dette, er det mere end velkomment God aften og tak for hjælpen!

Henrik19
Henrik19
Indlæg: 66
Postnr:
Henrik19 Henrik19

Hvis det ender med gør-det-selv, så ville jeg leje en giraf-sliber og slibe loftet. Derefter rullespartel (nemt for os glade amatører). Endnu en gang slibning, derefter filt for at armere. Akrylfuge og så maling.

Vil du være med? Log ind for at svare.