Utæt ved skruer i ny trapez tag .

Kreps
Kreps
Indlæg: 4
Postnr:
Kreps Kreps

Har lige lagt nyt ( og dyrt ) trapez tag på redskabsrum , har skruet dem fast nede i bund af plader , som anvist. Men når det regner kommer der vand ned ved skruerne ....... øv øv øv , hvad gør jeg ved det ???? 

je_ns
je_ns
Indlæg: 4470
Postnr: 0000
je_ns je_ns

Har du spændt skruerne godt til, uden at overspænde dem?


Hellere eje, end at leje.
Kreps
Kreps
Indlæg: 4
Postnr:
Kreps Kreps

Mange tak for dit svar . Jeg vil prøve at spænde skruerne lidt mere og håber mit tag bliver tæt . Ellers må jeg vel desvære skifte det igen og skrue dem i top . Mvh .J


S. Fabrin
S. Fabrin
Indlæg: 6623
Postnr: 4400
S. Fabrin S. Fabrin

Hvis taget er plast, kan du så ikke bare vende pladerne, så skruehullerne kommer i top, som de skal være?

fase
NikolajBo
NikolajBo
Indlæg: 226
Postnr: 4700
NikolajBo NikolajBo

Det er formentlig fordi de ikke er strammet nok. Er det de skruer med en blød tætningsskive, eller er det dem med et låg der skal klikkes over skruen efterfølgende? Og er det den skrue som er anvist i monteringsvejledningen? Dem med låget kan godt have problemer med at blive tætte pga. spånerne fra pladen.

Kreps
Kreps
Indlæg: 4
Postnr:
Kreps Kreps

Hej . Tak for dit svar.  Jeg har brugt skruer med blød tætningsskive , det var dem som var vist i monteringsvejledning . Har lige været på taget for at spænde skruerne lidt mere . Nu må jeg vendte til det regner igen får at se om det har hjulpet.  Jeg håber !! God søndag .

ev elmand
ev elmand
Indlæg: 12102
Postnr: 7480
ev elmand ev elmand

Velkommen på lds

Jeg har reddet en lignende situation ved at skrue skruer ud og give en lille klat silicone ned i hullet, og så i igen med skruen.

Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
uldal
uldal
Indlæg: 4312
Postnr: 6500
uldal uldal

Det er en god ting at bore for. Så kommer der ikke grater på kanterne. Der skal ikke meget til, før de bliver utætte. Men helt rent underlag, så kan de ligge længe.

 

jetdirect
jetdirect
Indlæg: 1611
Postnr: -
jetdirect jetdirect

sætter man ikke normalt skruen i toppen af pladen pga samme problem og når den er i bunden hindre skidt og blade og skylle af pga skruerne

 
Natur
Natur
Indlæg: 982
Postnr: 0000
Natur Natur

Jeg ville altid sætte skruen i toppen - men har set flere vejledninger (bl.a. "Sunlux"), der anviser at skrue i bunden   .. så jeg tror den eneste redning her, er at give silicone

Viljen til at ville, giver evnen til at kunne!
Vil du være med? Log ind for at svare.