Beton look

Hej findes der en maling som ligner beton? 

Vi har fået væggen pudset, den ligner beton nu. Men skulle ikke være nem at vaske ned hvis der skulle komme fedtede fingre. 

Så leder derfor efter en beton maling man kan male væggen over med 😊

2 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Nej, der findes ikke en maling der ligner beton. Der findes grå alkyl-, akryl-, epoxy-, limfarver og meget andet. Men intet af det ligner beton. Du kan give din puds flere omgange med vandglas (natriumsilikat Na2Si3O7). Det er fedttæt, men giver en glans, der er utypisk for beton & mørtel. Pudser du fedtet  af, pudser du også dit silikat ned.
Kendt fra industrigulve (fx. Ikea's ta' selv møbellager) 

Når det skal være "ægte" beton, så kan i fx. bruge en meget meget fin gulvbeton , fx. Weber 4650. Den slibes, poleres og forsegles med en sæbe og så er det fedttæt. 

https://www.weber.dk/fileadmin/user...lv2015.pdf

Weber 4650 er ikke just for LDS'er. Du har 20 - 30 min så skal du være færdigt. Endvidere bliver det som sagt meget meget meget glat. 

vi har med succes på tre af vore huse gjort sådan:

Spartel alle ujævnheder og give væggene en grunder (billig maling).

Derefter lidt syssel-arbejde. Købe en lille sæk strandsand eller rød sand - alt efter hvor grov væggene skal være. Hæld nu et par deciliter billig maling 

op og tilsæt sandet. rør krtaftigt og mal med en grov pensel på et brædt. Lad det tørre lidt og juster med lidt mere eller mindre sand. Men vær hele tiden opmærksom på blandingsforholdet.

Nu kan du røre en spandfuld op og påfør med stor pensel. Vær opmærksom på, at man bagefter kan se og du har krydset rundt eller kørt nord-syd med penslen. når det hele er knasttørt. Påfører du den bedste maling i kongeriget. Vi har vægge der har holdt til hunde, vilde børnebørn og abe-fester i over 15 år. men vær opmærksom på, at det kræver lidt muller, da penslen bliver noget tung.


 

LDS Systembesked
LDS Tip
Automatisk tip
Indkøbstip: Få 20% rabat på epoxy med vores rabatkode hos Malgodt: LDSMAL07     Se mere her
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Sponsor på LDS
Malgodt.dk

Malgodt er sponsor på Lav-det-selv.

Få særlig rabat på maling, epoxy og meget andet.

Se mere

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis

Se også