Gulv - gulvmaling

mambo
mambo
Indlæg: 21
Postnr: 1407
mambo mambo

Jeg har af flere omgange sprurgt til forberedelse før jeg maler mit gulv., er stadig i tvivl. Jeg har slebet det, men hvad så efterfølgende ? Trærens, grundrens ? - er det i virkeligheden det samme  ?

optisana
optisana
Indlæg: 436
Postnr: 5471
optisana optisana

Du skriver,at du har slebet gulvet,er det ned til træet,eller har du matslebet det,og hvad har gulvet været malet med før ?

bh
mambo
mambo
Indlæg: 21
Postnr: 1407
mambo mambo

Jeg har prøvet at undgå gulvafhøvler-branchen pga. det kun drejer sig om et værelse på ca. 10 kvm. Jeg har slebet med rystepudser så godt jeg kunne. Gulvet var et miskmask af lak, imprægnering - hvad ved jeg; det fremstod ihvertfald som gråt og beskidt ligegyldigt hvor mange gange jeg vaskede det. Jeg vil gerne male det, men ved ikke rigtig hvordan jeg skal forberede maling. Igen;  ER TRÆVASK IKKE DET SAMME SOM GRUNDRENS - BARE MED EN FARVETONE I ?

optisana
optisana
Indlæg: 436
Postnr: 5471
optisana optisana

Trærens og grundrens er ikke det samme,trærens bruger man til f.eks.havemøbler,grundrens bruger man,hvis man har mistanke om,at den overflade der skal behandles ikke er fri for let opløselige produkter,som fedt og silikone.Du skriver,at du vil male gulvet,jeg går ud fra,at du mener klarlak,isåfald vil du kunne se skjolder m.m.fra den gamle belægning.

bh
mambo
mambo
Indlæg: 21
Postnr: 1407
mambo mambo

Normalt er jeg ikke i tvivl - men det her gulv er et stort miskmask af tidligere behandlinger ; tænker derfor grundrens, maling -færdig. Men jeg blev i tvivl om der her med trærens - har ringet til Dyrup, og de siger at det er fuldstændig det samme - bare et eller andet med at det ene er bedre udendørs???? Tak for respons.

Kaempekran
Kaempekran
Indlæg: 89
Postnr:
Kaempekran Kaempekran

Begge dele kan bruges til det du skal bruge det til. Bare husk at vask grundigt efter med vand inden maling

Tidligere bygningsmaler for Huscompagniet, Milton Huse og Hospital Gødstrup
Vil du være med? Log ind for at svare.

 

Lignende indlæg

 1. gulvmaling
  Lav-Hus
 2. Grundrens
  Lav-Hus
 3. Grundrens
  Over hækken
 4. Gulvmaling
  Lav-Hus
 5. Male køkkenlåger med gulvmaling
  Lav-Hus