Lige flyttet til - "Indflytterfest" for naboerne?

CecilieR
CecilieR
Indlæg: 2
Postnr: 6700
CecilieR CecilieR

Hej med jer,

Min kæreste og jeg står og skal til at flytte i et hus i en dejlig by, hvor vi begge kommer fra. Vi kender ikke nogen på den gade som vi flytter ind på - huset er i god stand, så vi skal egentlig bare flytte ind og og ikke til at larme med byggestøj og støv. 

Dog er vi begge lidt usikre på, hvordan og hvorledes vi skal sige hej til naboerne første gang. Skal vi holde en lille reception-lignenede ting, hvor vi inviterer de 5 naboer som vi er tættest på, eller skal vi gå lidt længere op ad vejen, sådan at vi får inviteret måske 10-15 huse, som alle kan komme i et tidsrum ala 15.00-19.00 en fredag (vi flytter først ind til september, så folk er nok kommet hjem fra sommerferien). Så kunne man tænde grillen og have en udvalg af pølser og brød klar til det fremmødt samt noget koldt til ganen? :-)


ELLER, skal man helt lade vær, og bare flytte ind? :-) 

Venlig hilsen CecilieR 
Natur
Natur
Indlæg: 985
Postnr: 0000
Natur Natur

Jeg er da sikker på, at det vil være den hurtigste måde, at få det gode naboskab i gang - en lille pølsemik, vil falde i god jord de allerfleste steder  

Viljen til at ville, giver evnen til at kunne!
PinkHenrik
PinkHenrik
Indlæg: 4191
Postnr: 6300
PinkHenrik PinkHenrik

Da vi flyttede fra KBH til en lille flække i Sønderjylland startede vi med at smide en lap papir ind hos naboer og genboer, hvor vi kort fortalte hvad vi var for nogen.
Vi blev så hurtigt budt velkommen og fik at vide at der var en lille gruppe naboer mm, som holdt en årlig fest (foruden hvad der skete over hækken mm).
Derfor besluttede vi at holde en indflytterfest nogle måneder senere (vi flyttede ind sent på året) hvor det var blevet godt vejr.
Det er nu 12 år siden, og vi har verdens bedste nabo/vej-skab hvor vi feks har købt forskellige ting i fællesskab. Et stort fest telt, fadølsanlæg, slushicemaskine, popcornmaskine, borde og bænke, græstrimmer, og vi køber stort ind sammen, vejsalt, grus, græsfrø, hækplanter osv osv.

Så ja, presenter jer selv, og få en god start på et forhåbentligt langt og godt naboskab   
 

Jo ældre man bliver, jo hurtigere har man løbet som ung...
FoXX
FoXX
Indlæg: 477
Postnr: 7790
FoXX FoXX

Det lyder da som en fremragende ide, Hvis alle gjorde sådan noget ville der ikke være så mange nabo krige.

Mvh.

Mikkel

CecilieR
CecilieR
Indlæg: 2
Postnr: 6700
CecilieR CecilieR

Det lyder som et rigtig godt nabovendskab, som I har fået jer der, PinkHenrik. 

Vi inviterer folk over - min kæreste er slagter, så han kan få lov til at stå og snakke over grillen med en masse pølser på :-)! 

Tak for jer andres kommentarer :-)

Venlig hilsen CecilieR 
silasclausen
silasclausen
Indlæg: 1
Postnr: 8000
silasclausen silasclausen

Vi gjorde det samme, da vi flyttede til nyt kvarter. Bedste idé nogensinde. Man kommer lynhurtigt i snak og det bliver lettere at falde til.

Hilsen Silas

DIYAnders
DIYAnders
Indlæg: 2
Postnr:
DIYAnders DIYAnders

Jeg ville også klart gøre det - bare det ikke bliver for "storslået", bare noget low key med f.eks. øl og pølser på grillen :-)

mjmj41
mjmj41
Indlæg: 1
Postnr:
mjmj41 mjmj41

Kan helt klart anbefale at sende en seddel rundt. Har jeg ihvertfald haft gode oplevelser med. Man lærer hurtigt hinanden at kende og man har mulighed for at komme med i fællesskabet.

Vh,

Mathias // https://www.casinochef.dk/

Vil du være med? Log ind for at svare.