Spørgsmål i “projekter”

Synes der er ved at brede sig til kedelig tendens til, at alm ldsbspøegsmål bliver oprettet som projekter?

Eksempelvis et toilet der skulle fikses, blev oprettet som projekt.

Et projekt er IKKE når man har et alm lds spørgsmål.

Et projekt er når man har et projekt man skal til at udføre - eksempelvis projekt “Ombygning af hele huset”, hvori man forklarede og beskriver, hvad man skal lave, samt løbende opdaterer med fotos og nye beskrivelser.


Er det bare mig ? 


Mvh. Christian M
 

7 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Fuldstændig enig. Men på den anden side kan det jo være det er et fuldstændigt uoverskueligt gøremål for nogle at trække i "snoren" for at få toilettet til at skylle.     

Fortsat god sommer.    


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.

Jeg er enig! Det er slet ikke meningen, men forskellen på et "projekt" og et alm. forumindlæg er tydeligvis ikke klar nok for især nye brugere.

Jeg forsøgte med en introtekst på "projekter"-siden, men det har ikke hjulpet det store.

Har I nogle ideer til hvad vi kan gøre?


Mvh. AllanE

Det kunne måske hjælpe, hvis "projekter", der ikke er andet end spørgsmål, flyttes til den relevante kategori - da det jo avler flere spørgsmål i kategorien, når man ser et.. men det giver jo Admin, meget arbejde :-(  
Måske du skulle skrive det med "større skrift" - og fed farve... det med  "Hvis du har et konkret spørgsmål, så brug forummet i stedet." ?

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.

Måske skal du bare censurere spørgsmålet, og bede bruger oprette det i den rigtige sektion, hvis admin mener det ikke er et projekt?

@Michael_P - vi skal også huske på, at admin ikke sidder foran skærmen hele tiden - og derfor gør det ikke noget, at brugere selv kan "finde ud af"..   

Denne bruger er slettet og ikke længere aktiv.
Annonce

Grunden til den kedelige tendens er naturligvis at det mangler en "opret forum tråd" knap som man skal have serveret lige i sylten når man lander på lds.

Folks øjne bliver jo hurtigt ledt hen på alle projektbillederne som er på forsiden, og på den måde får de klikket sig ind.

Ligeledes burde man have en genvej til at oprette en ny tråd serveret, når man er på siden for oprettelse af projekt. Så kunne der stå "opret tråd på forum her, hvis du ikke vil fremvise et projekt" el. Lign.


Elektronikteknikeren

Måske hvis der kræves et vist antal billeder, for at kunne oprette et projekt, at det ville begrænse antal af almindelige spørgsmål.

 


Vi prøver igen, i morgen --
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis