Tætning af stort hul i plast tank

Vi hat fået vand i tanken på vores båd og kan ikke få det ud. 

Vi overvejer at borer et hul og så suge vandet ud sammen med diesel . Men så er problemet hvordan får vi det “ lappet”  så vi får det tætnet helt. 

 Er der nogle der har et godt bud

8 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Det kommer helt an på hvad din tank er lavet af.    

Undres dog over der skal så drastiske midler til. Kan du ikke bare forlænge slangen/røret på en sump pumpe med et stykke slange og suge vandet ud gennem hullet under tankdækslet ?     


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.

Kunne du eks. ikke afmontere benzinmåleren?

Eller få en tynd slange ned gennem påfyldningen, så den kan nå bunden.

Du kan bruge en oliesuger til motorolie, de suger ret godt, selv i tynde slanger.


Vi prøver igen, i morgen --

Nej det kan vi desværre ikke, og det handler om 20 liter . 

Så vi håber måske at kunne lave et lille hul, i plastik tanken. Men ved ikke hvordan vi kan lukke det igen det er meget tyk plastik. 

Forslaget med at få adgang til tanken ved at afmontere brændstofmåleren er det bedste.

Brug derefter en pumpe til at sætte på en boremaskine og sæt f.eks. et stykke elektrikerrør på sugeslangen. Så kan du nå helt til bunds i tanken. 20 liter tager kun få minutter.



Finnband

En plastictank vil jeg stærkt fraråde at bore huller i undtagen på steder hvor der er afmærket til boring hvor plasttykkelsen er større. Bagefter vil det være svært at lukke igen uden du skal have en bolt med en skærmskive/gummiskive både indvendigt og udvendigt.

Det er ikke svært og suge 20 liter vand ud med en sumppumpe gennem tankdækslet. Det der tager længst tid er formodentligt og finde slangen du skal bruge i den rette diameter så den passer på en bestående sumppumpe.    


Mvh. Leif.

Onliner:
"Diskutér ikke med en idiot. Vedkommende vil gøre alt for og trække dig ned på sit eget sølle niveau, for derefter at slå dig med sin enorme erfaring i kaos.

Hvis din båd er kaskoforsikret, så spørg lige forsikringsselskabet om, hvad de mener om, at du borer hul i - og lapper - et hul i bunden af brændstoftanken.

Husk så også at bruge et gammeldags hånddrevet bor. Hvis noget brændstof render ned over en elektrisk maskine - også en batteridreven - kan det næsten kun ende med en ildebrand. De fleste elektromotorer gnistrer en smule.


Finnband
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Relaterede emner

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis