Hvordan får vi gulvet varmt i kælder

Hej.

Vi har en kælder med gildesal hvori der ligger fliser, vi vil gerne lave det om til stort legerum/fællesrum med gulvtæppe. 

Men, kan vi ligge noget under for at der ikke er fodkoldt? Eller for koldt for de mindste at lege på gulvet. Jeg tænker en form for isolering. 

Vh

Louise 

3 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

de kommer an på, hvor højt der er til loft. Man kan isolere under gulvbelægning med tynde foam-plader. men jo bedre isolering jo tættere kommer du på loft og risiko for, at døre ikke kan åbnes.


 

 "I gamle dage" fra 1984 til ca. 1995 havde vi el loftvarme i en stor del af huset. Det var varmekabler der lå over træloftet og opvarmede det. Det giver så en varmestråling nedad imod gulvet. Ikke meget men man kunne tydelig mærke forskel hvis man sad med benene ind under bordet. Det er jo en ret almindelig stilling, så man kan stille spørgsmålstegn ved effektiviteten. 

Så gik vores fjernvarmeselskab over til gas, og vi fik et alt for godt tilbud ang. tilslutning. Det var nemlig gratis imod at aflevere det gamle oliefyr ( i vores tilfælde et par elradiatorer ) 


Har nogen samlet det, kan det skilles ad. Samles igen ? ?


m.v.h. Erik
 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis