Isolering af garage

Hej Alle,

VI fik bygge en fin garage for nogle år siden og vil nu gerne have den isoleret. Den blev bygget i en fin kvalitet af en tømrer, men den blev ikke isoleret. Gulvet er 10 cm. flyde beton og under det 10 cm. stampet stabil grus. 

Situation:

Garagen mangler isolering i trækonstruktionen (loft og væg)

Der er ca. 3-4 cm luft mellem beton gulv og trækonstruktionen jf. billeder.

Vi vil gerne kunne bruge garagen til opbevaring mv. så det ikke fryser derinde. Ligeledes evt. få en minimum temperatur på 5-10 grader ved hjælp af petroleumovn eller lign. Der skal så sættes en isoleret port i. Se vedhæftede billeder?

Er dette muligt og hvordan ville i gribe dette an? Isolere vægge og loft - hvad kan man gøre mellem gulv og vægge hvor der er luft i dag?

Tak for hjælpen.



1 svar
 Følg tråden
Annonce
Annonce
Annonce

Af med beklædningen hele vejen rundt, 10cm flamingo i bunden, af garagen. 2cm lister med vindpap over, så 8-10 cm rockwool, og den inderste beklædning på igen. Så får du en sandwich der hedder yderbeklædning, 2cm fri luft, vindpap, rockwool, inderbeklædning. 

Fordi den ikke skal opvarmes til stuetemperatur, så kan du godt undvære dampspærren. Flamingoen på de nederste 10 cm er for at sikre at der ikke trækker fugt op i rockwoolen. 

I forhold til opvarmning er en lille varmepumpe nok bedre end en petroleumsovn. Man kan få varmepumper med en frostfri-8-graders indstilling.

 Følg tråden
Vil du være med? Log ind for at svare.

Tilmeld dig og få fordele



Deltag i forummet, stil spørgsmål og svar andre

Favoritmarkér spændende indlæg

Færre reklamer, når du er logget ind
...og meget mere



Tilmeld dig gratis